Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno la Rapid? Cristiano Bergodi a spus lucrurilor pe nume: ”Eu sunt întotdeauna deschis!”

Andrea Compagno la Rapid? Cristiano Bergodi a spus lucrurilor pe nume: ”Eu sunt întotdeauna deschis!”

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid Bucureşti, Cristiano Bergodi (59 de ani), a vorbit despre zvonul ce-l priveşte pe Andrea Compagno (27 de ani), atacantul celor de la FCSB.

În ultimele zile, în mass-media a apărut informaţia că antrenorul celor de la Rapid, Cristiano Bergodi, l-ar dori pe conaţionalul său, Andrea Compagno, atacant aflat ”pe făraş” la FCSB.

Rapidul nu are atacanţi apţi de joc, după accidentările lui Albion Rrahmani şi Kevin Soni, iar Gigi Becali a declarat că nu-l mai place pe Andrea Compagno şi ar dori să scape de el. În acest condiţii, o mutare a lui Compagno la Rapid nu ar părea atât de imposibilă.

Cristiano Bergodi neagă interesul pentru Andrea Compagno

Cu toate acestea, joi, în cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Sepsi, antrenorul giuleştenilor, Cristiano Bergodi, a negat orice interes pentru Andrea Compagno, dar şi informaţia conform căreia ar fi pus mâna pe telefon şi l-ar fi sunat personal, pentru a-l convinge să vină sub podul Grant.

Compagno eu nu îl cunoşteam ca jucător până să vină în România. Apoi l-am văzut la Craiova, era un jucător bun, s-a remarcat şi a ajuns la FCSB.

Ce s-a scris este o prostie. Cu tot respectul, dar când unul spune aşa, ar fi bine să mă sune şi să mă întrebe. E adevărat că uneori noi, antrenorii, suntem mincinoşi pentru că e şi munca noastră, dar eu sunt întotdeauna deschis, loial.

Eu nu spun minciuni. Nici nu am numărul lui Compagno, nu l-am auzit niciodată. Că l-am sunat după meci. Cine l-a sunat pe Compagno? Astea lucruri care deranjează mult. Şi îmi pare rău pentru că am respect pentru ziarişti, dar nu poţi să spui că l-am sunat.

De unde l-am sunat? Cine l-a sunat? Nici nu l-am salutat la meciul cu FCSB. Uneori mai venea el, din respect, e corect, a venit întotdeauna, e italian, dar eu nu l-am sunat niciodată. Noi suntem bine cu Tsoumou şi ceilalţi jucători din lot

Pe viitor vedem, nu facem presupuneri. Eu îl apreciez ca jucător, nu pentru că e italian. Cum apreciez şi alţi jucători din România, dar eu nu l-am sunat niciodată pe Compagno”, a declarat Cristiano Bergodi.

Afla mai multe despre: andrea compagnocristiano bergodi 

viewscnt
Articole similare