Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini, replică pentru Gigi Becali în presa din Italia: „A fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, mă face să râd în hohote!”

Andrea Mandorlini, replică pentru Gigi Becali în presa din Italia: „A fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, mă face să râd în hohote!”

CFR Cluj

Comentarii

Andrea Mandorlini (62 de ani), antrenorul celor de la CFR Cluj, l-a făcut praf pe Gigi Becali (65 de ani) în presa din Italia.

Andrea Mandorlini l-a desfiinţat pe Gigi Becali

Într-un amplu interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, tehnicianul italian al celor de la CFR Cluj i-a oferit o replică solidă lui Gigi Becali, care a ţinut să-l ironizeze.

Jurnaliştii italieni i-au amintit antrenorului de la CFR Cluj de declaraţia lui Gigi Becali: „Poate că Mandorlini ăsta o să ia o mandolină şi o să cânte mai bine”. 

Italianul nu a ratat ocazia de a-l pune la punct pe finanţatorul de la FCSB, pe un ton relaxat.

„Nici nu ştiam, n-am citit. El a fost întotdeauna un personaj dezechilibrat, ce spune mă face să râd în hohote, dar nu mă interesează absolut deloc”, a fost comentariul lui Andrea Mandorlini la adresa lui Gigi Becali.

Ofertă de 2.5 milioane de euro pentru starul descoperit de CFR Cluj! Ar fi prima lovitură pentru Mandorlini de la venire. E chemat să fie adversarul lui Messi

Emmanuel Yeboah ar putea pleca de la CFR Cluj. În vârstă de 20 de ani, atacantul ghanez al fostei campioane a României este dorit de Montreal Impact, echipă ce activează îm Major League Soccer (MLS).

Conform ghanasoccernet.com, conducerea clubului canadian a făcut o ofertă de 2.500.000 de euro CFR-ului şi i-a propus un salariu colosal lui Yeboah: 700.000 de euro pe an. Aceeaşi sursă relatează că, finanţatorul clujenilor, Neluţu Varga îşi doreşte şi un procent de 20% dintr-un viitor transfer al ghanezului. Deşi Ghana a fost eliminată suprinzător din grupele Cupei Africii pe Naţiuni la categoria U23, Yeboah a fost cel mai bun jucător al naţionalei sale şi a fost golgheterul turneului, cu trei reuşite.

În sezonul trecut, ghanezul a marcat trei goluri şi a a pasat decisiv de trei ori în 31 de meciuri pentru CFR. Este cotat de Transfermarkt la 900.000 de euro.

Afla mai multe despre: andrea mandorlinigigi becalicfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare