Experiențe împreună.
You are here:

Andrea Petkovic îşi pregăteşte retragerea din tenis. Sportiva a fost prezentatoare de ştiri la o televiziune din Germania

Andrea Petkovic îşi pregăteşte retragerea din tenis. Sportiva a fost prezentatoare de ştiri la o televiziune din Germania

Tenis

Comentarii

Andrea Petkovic, jucătoare de tenis încă în activitate, locul 78 WTA, a debutat în televiziune, prezentând duminică, o emisiune de sport la postul public german ZDF, informează lequipe.fr.

Petkovic, 32 de ani, îşi pregăteşte cariera pe care o va îmbrăţişa după retragerea din tenis, ea afirmând că este atrasă de jurnalism şi politică.

"Nervozitatea iniţială a lăsat loc repede obişnuitei ei relaxări. Bravo, Andrea", a comentat prestaţia jucătoarei Barbara Rittner, căpitanul echipei de FedCup a Germaniei.

"Am ştiut întotdeauna că mă simt confortabil în faţa camerei. Dacă primele mele două apariţii se vor desfăşura bine şi dacă pot să contribui şi editorial la program, atunci va fi distractiv pentru mine. Şi sper atunci că voi rămâne pentru moment", a declarat Petkovic, înaintea apariţiei ei în emisiune.

Andrea Petkovic, semifinalistă la Roland Garros în 2014 şi fostă numărul 9 mondial, îşi propune un sezon 2020 mai lejer, în care să participe la 15-18 turnee, faţă de 6, în 2019.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe