Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Pirlo a anunţat când va mai juca Radu Drăguşin: „Este pregătit!”

Andrea Pirlo a anunţat când va mai juca Radu Drăguşin: „Este pregătit!”
Comentarii

Juventus se va duela cu Bologna, astăzi, de la ora 13:00, iar Radu Drăguşin (18 ani) va fi prezent pe banca de rezerve.

Întrebat dacă îl va titulariza pe tânărul român, Pirlo a mărturisit pentru Juvenews.it: „Drăguşin, din primul minut cu Bologna? Nu, dar este pregătit şi ar putea juca în Cupa Italiei, miercuri”.
În Cupa Italiei, Juventus primeşte vizita lui Spal ăn sferturile de finală ale Cupei Italie. Meciul se va juca miercuri, de la ora 21:45. Juventus ocupă locul 5 în Serie A, cu 33 de puncte strânse 17 meciuri.

Radu Drăguşin (18 ani) mai are contract cu actuala echipă, Juventus, doar până în vară, iar ofertele de nerefuzat au început să apară. Drăguşin a semnat cu Juventus după ce a împlinit vârsta de 16 ani, fiind transferat în schimbul sumei de 250.000 de euro de la formaţia Sport Regal Bucureşti.

LAUDE PENTRU RADU DRAGUŞIN

La finalul sezonului 2018/2019, Radu Drăguşin a fost premiat drept unul dintre jucătorii de top ai Centrului de Juniori Juventus! "Chiar şi prin comportamentul faţă de ceilalţi colegi, atat in timpul orelor de italiana, cât şi la alte cursuri, dă dovadă de educaţie şi colegialitate, fiind un adevarat exemplu", spunea cei de la Juventus, despre Drăguşin, în 2019.

Până să debuteze pentru echipa mare a lui Juventus, Radu Drăguşin a evoluat pe rând la echipele U17, U19 şi U23 ale torinezilor.

Afla mai multe despre: radu dragusin 

viewscnt
Articole similare