Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Pirlo are şanse mari să fie demis de la Juventus dacă formaţia din Torino pierde meciul restant cu Napoli

Andrea Pirlo are şanse mari să fie demis de la Juventus dacă formaţia din Torino pierde meciul restant cu Napoli

Fotbal

Comentarii

Formaţia torineză este abia pe locul 4 în Serie A în acest moment, ultimul care duce în Ligă. Înfrângerea în restanţa cu Napoli ar face ca Junvetus să coboare mai jos de locul 4.

După ce conducerea clubului a dat asigurări că Andrea Pirlo va continua şi de la anul la Juventus, lucrurile nu mai stau chiar aşa. Confrom celor de la Sportmediaset, un nou eşec în restanţa cu Napoli i-ar fi fatal antrenorului.

Juventus este în faţa celui mai slab sezon din ultimii 10 ani. Eliminaţi din Liga Campionilor de Porto şi fără şanse la un nou titlu, Juventus poate rata prezenţa în Liga Campionilor în sezonul viitor. Formaţia torineză este abia pe locul 4 în Serie A în acest moment, ultimul care duce în Ligă. Înfrângerea în restanţa cu Napoli ar face ca Junvetus să coboare mai jos de locul 4.

Italienii scriu că Massimilliano Allegri este favorit să se întoarcă la Juventus din vară în cazul unei demiteri a lui Andrea Pirlo. Fanii echipei şi-l doresc pe Zinedine Zidane ca antrenor, însă sunt mari şanse ca acesta să rămână şi din vară la Real Madrid.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: juventus 

viewscnt
Articole similare