Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Pirlo face curăţenie la Juventus Torino! A pus pe liber un jucător care a costat "Bătrâna Doamnă" 90 de milioane de euro

Andrea Pirlo face curăţenie la Juventus Torino! A pus pe liber un jucător care a costat "Bătrâna Doamnă" 90 de milioane de euro

Juventus

Comentarii

Legendarul mijlocaş italian, Andrea Pirlo, a fost numit antrenor principal al celor de la Juventus Torino, iar una dintre primele sale decizii a fost renunţarea la atacantul Gonzalo Higuain (32 de ani).

Gonzalo Higuain a ajuns la Juventus Torino în vara anului 2016, de la Napoli, pentru 90 de milioane de euro, însă s-a dovedit a fi un transfer eşuat din toate punctele de vedere. A fost împrumutat câte şase luni la Chelsea şi Milan, de unde Juventus a primit 18 milioane de euro.

"A fost un jucător foarte important, dar după ce am vorbit cu el, am decis ca drumurile noastre să se despartă. A fost un adevărat campion, dar acel ciclu s-a terminat", a anunţat Andrea Pirlo, marţi.

Pentru Juventus, Gonzalo Higuain a evoluat în 149 de meciuri, reuşind să marcheze 66 de goluri şi a oferit 16 pase decizice. Atacantul argentinian este dorit în ţara natală de River Plate, dar şi de formaţia patronată de David Beckham, Inter Miami, acolo unde ar ajunge alături de fostul său coleg de la Juventus, Blaise Matuidi.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare