Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Pirlo, în pericol să fie dat afară de Juventus!? ”Ştiam că preşedintele va sta de vorbă cu Allegri” Campioana joacă miercuri cu Napoli, în direct la Telekom Sport 2

Andrea Pirlo, în pericol să fie dat afară de Juventus!? ”Ştiam că preşedintele va sta de vorbă cu Allegri” Campioana joacă miercuri cu Napoli, în direct la Telekom Sport 2

Fotbal

Comentarii

Juventus Torino a avut un sezon de uitat, eliminată de Porto în optimile Champions League şi mult în urma lui Inter în lupta pentru campionat. Astfel, zvonuri despre viitorul lui Pirlo au început să circule, iar zilele trecute preşedintele Andrea Agnelli s-a întâlnit cu fostul tehnician al ”bătrânei doamne”, Massimiliano Allegri.

În urma sezonului de coşmar avut de Juventus până acum, zvonuri despre Pirlo au început să apară, care susţin că viitorul tehnicianului este departe de torinezi. Lipsit de experienţă, Pirlo a fost un risc asumat de Juventus, care nu a dat roadele dorite.

Andrea Pirlo, în pericol să fie dat afară de Juventus!?

În zilele trecute, preşedintele campioanei Italiei a avut o întâlnire cu fostul antrenor, Massimiliano Allegri. Presa de pe penisnulă a început să speculeze, spunând că fostul tehnician al lui Juve este dorit înapoi şi că întâlnirea acestuia cu Agnelli ar fi avut loc pe ascuns.

Pirlo însă a negat aceste zvonuri şi a dezvăluit că era conştient de întâlnirea dintre cei doi şi că preşedintele şi el comunică în fiecare zi.

”Am ştiut că preşedintele va sta de vorbă cu Allegri, mă anunţase dinainte. Şi mi se pare ceva normal, cei doi au rămas prieteni. Ştiu ce se vorbeşte, e ca şi cum eu aş lua cina cu Paolo Maldini, iar a doua zi s-ar scrie că voi fi noul antrenor de la Milan. Eu vorbesc zilnic cu preşedintele Agnelli, nu ne ascundem nimic şi mă bucură încrederea pe care mi-o arată”, a declarat tehnicianul ”bătrânei doamne”.

Afla mai multe despre: juventusandrea pirloandrea agnellimassimiliano allegriserie a 

viewscnt
Articole similare