Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andreas Calcan nu şi-a primit încă salariul: ”Eu sunt la altă bancă şi probabil o să intre luni” :)

Andreas Calcan nu şi-a primit încă salariul: ”Eu sunt la altă bancă şi probabil o să intre luni” :)

Superliga

Comentarii

Academica Clinceni a primit vizita lui Poli Iaşi în prima partidă a etapei cu numărul 29 a Ligii 1. Gazdele s-au impus cu scorul de 2-1, datorită golurilor lui Cordea 53' şi Markovic 88', după ce Platini deschisese scorul pentru trupa lui Napoli în minutul 18.

Poli Iaşi a avut victoria în mână la Clinceni, dar a ajuns să nu obţină nici măcar un punct. Platini a deschis scorul pentru moldoveni în minutul 18, iar formaţia sa a intrat la pauză în avantaj. Însă, în partea secundă Clinceni a forţat şi a reuşit să obţină victoria şi, aproape, poziţia în play-off.

Primele reacţii după Academica Clinceni- Poli Iaşi 2-1

De cealaltă parte, Iaşi este în continuare ultima clasată şi este favorită la retrogradare, în urma degringoladei de la club. Andreas Calcan, intrat în minutul 8 la oaspeţi după o accidentare a lui Albu, a dezvăluit că echipa este foarte dezamăgită de rezultat, mai ales având în vedere prestaţia din prima repriză.

”Suntem trişti, supăraţi, ne pare rău pentru că am făcut o primă repriză bună. Chiar dacă nu s-a jucat fotbal nici de o parte, nici de alta. Ne pare rău că am luat gol pe final de meci. A doua repriză nu am intrat bine, nu am făcut ce trebuia şi ei au reuşit să profit”, a spus jucătorul lui Poli.

Când vin salariile în Copou

În urma dezvăluirilor că jucătorii de la Iaşi nu au mai fost plătiţi de 3 luni, Calcan a fost întrebat dacă i-a intrat salariul.

”N-am verificat azi, n-am primit niciun mesaj de la bancă. (Brănescu a primit) Da? Eu sunt la altă bancă şi probabil o să intre luni. A fost o discuţie cu primarul, mie îmi pare rău că s-a ajuns în situaţia asta, fiind neplătiti unii de 3 luni juma, era greu să ne descurcăm, să vii să te concentrezi pe ce ai de făcut. Ne pare rău că am ajuns în situaţia aia, dar am fost forţaţi să o facem”, a mai dezvăluit Calcan.

Afla mai multe despre: academica clincenipoli iaşiliga 1andreas calcan 

viewscnt
Articole similare