Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Andrei Burcă este transfigurat”. Ultimele detalii despre starea fundaşului de la CFR

„Andrei Burcă este transfigurat”. Ultimele detalii despre starea fundaşului de la CFR

Superliga

Comentarii

Andrei Burcă (27 de ani) a fost faultat pe finalul reprizei secunde cu Universitatea Craiova, scor 0-0.

Burcă a fost faultat în zona feţei, iar fundaşul a susţinut încă după partidă că se simte ameţit.

Jucătorul este incert pentru Supercupa României, antrenorul, Edi Iordănescu, precizând că lovitura primită în meciul cu Universitatea Craiova l-a "transfigurat".

„Andrei Burcă este transfigurat acum. A primit o lovitură extrem de dură. Dacă după meciul de la Craiova am comentat doar de penalty şi de golul anulat, acum am revăzut jocul şi momentele controversate... dar nici nu mai trebuia să revăd, pentru că l-am văzut pe Andrei Burcă după meci cum arăta. Sper să reuşim să-l recuperăm, deşi nu este într-o situaţie foarte bună. Dar explicaţiile puerile pe care le-am văzut la televizor de la diverse persoane... probabil că trec la cei care au făcut liceul la seral. Dar lucrurile sunt clare şi simple pentru mine.

A fost o seară neinspirată a unei brigăzi foarte bune. Din păcate toate deciziile arbitrilor au fost în defavoarea noastră. Doresc ca la Supercupă să fie un arbitraj corect şi echidistant. Nu-mi doresc greşeli în favoarea noastră, chiar dacă acest lucru ar mai echilibra un pic din balanţa asta", a adăugat Iordănescu la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB.

CFR - FCSB din Supercupa României se va disputa joi, de la ora 19:00 pe stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti.

Afla mai multe despre: andrei burcacfr clujfcsb 

viewscnt
Articole similare