Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, înainte de CFR Cluj - KuPS, de joi, din play-off-ul Europa League. "Ne aşteaptă o finală. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere"

Andrei Burcă, înainte de CFR Cluj - KuPS, de joi, din play-off-ul Europa League. "Ne aşteaptă o finală. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere"

CFR Cluj

Comentarii

Campioana României, CFR Cluj, întâlneşte campioana Finlandei, KuPS, joi, în play-off-ul pentru accederea în grupele Europa League. Andrei Burcă, om de bază în formaţia lui Dan Petrescu, nu îşi subestimează adversarii nordici, însă are încredere că echipa este pregătită pentru a obţine calificarea mult dorită.

KuPS este campioana Finandei şi, precum CFR Cluj, a venit din preliminariile Ligii Campionilor. A avut parte de un parcurs sinuos. A fost învinsă clar de Molde în primul tur, cu 5-0, apoi a învins campioana Slovaciei acasă, Slovan Bratislava, 2-1, dar şi campioana Lituaniei, Suduva, scor 2-0. În campionatul Finlandei, unul modest de altfel, are şapte victorii consecutive.

"Cred că o să ne aştepte o partidă dificilă. Jucăm împotriva campioanei Finlandei, este un meci greu. Am văzut că ultimele 8-9 partide le-au câştigat. Mie mi se pare ceva incredibil să câştigi 9 meciuri consecutiv. Însă noi trebuie să fim foarte concentraţi şi să fim conştienţi că ne aşteaptă o finală şi trebuie să mergem mai departe. Este foarte bine că evoluăm acasă şi trebuie să mergem mai departe. În acest sezon, doar noi am rămas în această competiţie, anul trecut doar noi am ajuns în grupe şi după am avut acel parcurs incredibil. Consider că am ridicat ştacheta, trebuie să menţinem această linie şi să mergem din nou în grupele Europa League. Suntem pregătiţi din toate punctele de vedere. Mister ne pregăteşte foarte bine, suntem conştienţi că o să ne aştepte o partidă dificilă şi trebuie să dăm totul pe teren pentru a ne califica", a declarat Andrei Burcă, la conferinţa de presă dinaintea partidei.

Andrei Burcă fost convocat la echipa naţională a României, pentru tripla cu Islanda (semifinala barajului pentru Euro 2020), Norvegia şi Austria (Liga Naţiunilor), alături de Ciprian Deac şi surpriza Mario Camora, primul jucător naturalizat care va reprezenta tricolorul.

"Mă bucur pentru Camo, înseamnă că lucrurile pe care le face la echipa de club sunt foarte bune. Domnul selecţioner a văzut ceva în el şi îi urez mult succes şi sper să o facă cât mai bine", a completat Burcă.


 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare