Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă la FCSB? Valeriu Iftime râde de ideea lui Gigi Becali: „Devine campion mondial la transferuri proaste”

Andrei Burcă la FCSB? Valeriu Iftime râde de ideea lui Gigi Becali: „Devine campion mondial la transferuri proaste”

Superliga

Comentarii

Valeriu Iftime, patronul formaţiei FC Botoşani, face haz de necaz, după ce a apărut informaţia conform căreia Gigi Becali s-ar fi interesat de Andrei Burcă (27 de ani), jucătorul CFR-ului.

Becali a lăsat de înţeles zilele trecute că este interesat de fundaşul CFR-ului. Iftime de la Botoşani, echipă la care a jucat Burcă, râde de ideea patronului de la FCSB şi susţine ferm că Burcă nu se încadrează în stilul de joc pretat de „roş-albaştrii”.

La câte greşeli face domnul Becali, dacă îl mai ia şi pe Burcă, devine campion mondial la transferuri proaste. Ce să facă cu Burca, să taie lemne? El e un fotbalist cu mijloace rudimentare pentru un fotbal modern. Bine, cine îi dă vreodată sfaturi lui Becali? În afară de Doamne Doamne, că îl iubeşte„, a declarat Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, conform AS.ro.

CFR-ul i-a plătit lui Iftime, în iulie 2019, pentru fundaş, suma de 200.000 de euro. Fundaşul central în vârstă de 27 de ani a jucat în sezonul 2020 – 2021 în 28 de meciurim dintre care 19 în Liga 1, 7 în Europa League şi 2 în Cupa României. Burcă este considerat unul dintre cei mai importanţi jucătorii ai campioanei României. 

  • 2,3 milioane de euro este cota lui Burcă, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: andrei burcăgigi becalicfrfcsb 

viewscnt
Articole similare