Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă, obiectiv clar la EURO 2024: "Ne-am propus primul loc şi l-am atins, acum ne propunem să ieşim din grupă"

Andrei Burcă, obiectiv clar la EURO 2024: "Ne-am propus primul loc şi l-am atins, acum ne propunem să ieşim din grupă"

Echipa națională

Comentarii

Andrei Burcă (30 de ani), fundaşul celor de la Al-Okhdood, formaţie din Arabia Saudită şi-a setat obiectivele pentru turneul final de Campionat European din această vară.

Fostul fundaş al celor de la CFR Cluj este încrezător şi crede că România are şanse să treacă de faza grupelor la turneul final care se va disputa în această vară, în Germania.

România se află în grupa E, alături de Belgia, Slovacia şi câştigătoarea barajului B. (Israel, Bosnia şi Herţegovina, Ucraina şi Islanda)

Pentru majoritatea jucătorilor convocaţi de selecţionerul Edi Iordănescu pe parcursul campaniei de calificare este primul turneu final.

Andrei Burcă: "Suntem încrezători"

"Trebuie să ţinem cont că suntem la un turneu final, deci toate echipele sunt valoroase, deci acolo au ajuns cele mai valoroase echipe. Suntem încrezători pentru că ştim ce avem de făcut şi trebuie să dam dovada de carcater şi de forţă a grupului pentru a putea face performanţă.  Performanţa înseamnă să reuşim să ieşim din grupă.

Cel mai important vis pentru mine, să fac performanţă înseamnă să mă calific cu echipa naţională la un turneu final, să simt că fac parte din acel grup, să simt pe pielea mea un turneu final.

Am mai spus că probabil acum nu am realizat în mare ce am făcut pentru că au fost calificări, au fost meciuri, dar probabil o să realizam cu toţii când o să fim acolo în Germania şi o să vedem zeci de mii de tricouri galbene în tribune. Numai gândul asta mă face să trag tare pentru a fi la turneul final. 

 Este o grupă dificila pentru că sunt cele mai bune echipe dar asta e ţelul nostru, daca ne propunem să mergem acolo şi să facem act de prezenţă nu are rost, dar aşa am dovedit şi în grupa de calificare. Ne-am propus primul loc şi l-am atins, acum ne propunem să ieşim din grupă şi sper să reuşim." a declarat Andrei Burcă.

 

Afla mai multe despre: echipa nationalaeuro 2024romaniaandrei burca 

viewscnt
Articole similare