Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă recunoaşte că a avut ofertă de la FCSB: ”Au fost discuţii”

Andrei Burcă recunoaşte că a avut ofertă de la FCSB: ”Au fost discuţii”

Superliga

Comentarii

Andrei Burcă recunoaşte că a avut ofertă de la FCSB, înainte să se transfere la CFR Cluj. Internaţionalul român spune că a ales să meargă în Gruia, deoarece avea ocazia să joace în preliminariile Champions League.

Odată cu transferul la CFR Cluj, Andrei Burcă s-a transformat într-unul dintre cei mai buni fundaşi centrali români şi jocurile foarte sigure i-au adus şi convocarea la naţionala României, unde, de asemenea, a confirmat. Înainte de a semna cu CFR Cluj, în vara lui 2019, Andrei Burcă a fost însă în negocieri cu FCSB.

Burcă recunoaşte oferta de la FCSB: ”Au fost discuţii”

Fundaşul în vârstă de 27 de ani a fost curtat intens de FCSB, în vara lui 2019. Andrei Burcă recunoaşte negocierile, dar spune că a ales să se transfere la CFR Cluj deoarece avea astfel şansa să joace în preliminariile Champions League, cu posibilitatea de a ajunge în grupe. În plus, a contat şi faptul că antrenor la CFR Cluj era Dan Petrescu. 

”Au fost discuţii cu FCSB, mi-am dorit foarte mult să vin la CFR pentru că era echipa campioană, jucam în preliminariile Champions League, aveau un vestiar matur şi voiam să lucrez cu Dan Petrescu, un antrenor matur, şi să fur meserie de la dânsul", a spus Burcă, într-un interviu pentru Look Sport.

Cum a ratat FCSB transferul lui Andrei Burcă

În vara lui 2019, Andrei Burcă a fost foarte aproape de FCSB. Actualul internaţionalul român juca la FC Botoşani şi Gigi Becali a fost impresionat de meciurile bune pe care le făcea. Patronul FCSB a negociat cu Valeriu Iftime până în ultima zi de transferuri, dar n-a vrtu să plătească suma cerută de şeful lui FC Botoşani.

”M-a sunat Burcă disperat pe la 12 noaptea să îmi spună să îl las să plece la CFR că este ultima lui şansă de un transfer important. Eu i-am spus să mai aştepte câteva ore până a doua zi la 12:00 că s-ar putea să iasă ceva cu FCSB. Dar din păcate. a doua zi nu mi-a mai răspuns Gigi la telefon. Eu doream 300 de mii de euro de la CFR pentru Burcă, iar ei au spus că îmi dau 100 de mii şi un pic”, a dezvăluit Valeriu Iftime. 

 

Afla mai multe despre: andrei burca 

viewscnt
Articole similare