Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Burcă vrea să lucreze la echipa naţională tot cu Mirel Rădoi! ”Sper să se poarte negocieri şi încă mai e loc să rămână selecţionerul României!”

Andrei Burcă vrea să lucreze la echipa naţională tot cu Mirel Rădoi! ”Sper să se poarte negocieri şi încă mai e loc să rămână selecţionerul României!”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa FC U Craiova, în etapa a XVI-a a Ligii I, prima a returului.

La finalul partidei, Andrei Burcă a vorbit despre Mirel Rădoi, care şi-a anunţat plecarea de la naţională, după ce România a ratat barajul pentru Campionatul Mondial. Fundaşul cu 8 selecţii la naţională, a debutat pentru România cu Mirel Rădoi, pe 20 septembrie 2020. Apărătorul CFR-ului îl doreşte în continuare pe Mirel Rădoi ca selecţioner. 

”Ne bucură această victorie, a fost importantă, am întâlnit un adversar care s-a pus pe 2 linii. Am reuşit să marcăm şi cel mai important e că n-am primit gol. E devreme, momentan suntem bine în clasament. Pe mine mă interesează să nu primesc gol. Un campionat se primeşte cu apărarea.

S-a oficializat despărţirea? (n.r - dintre Rădoi şi naţională) S-a discutat în vestiar şi după, la hotel, am încercat să vorbim cu dânsul, cu conducerea. Ştiu că mai are contract până pe 30 noiembrie. Sper să se poarte negocieri şi încă mai e loc să rămână selecţionerul României.

(n.r - despre posibilitatea ca Dan Petrescu să devină selecţioner) Nu pot să comentez aceste zvonuri. Este la echipă, îşi face treaba foarte bine. Noi trebuie să mergem la Randers şi să sperăm la cele trei puncte”, a spus Andrei Burcă, la finalul partidei. 

În clasament, lider este CFR Cluj, cu 42 de puncte, echipă urmată de FCSB, 31 de puncte, CSU Craiova, 28 de puncte, Rapid şi FC Botoşani, cu câte 27 de puncte. FC U Craiova rămâne pe locul 13, cu 14 puncte.

Afla mai multe despre: cfr-burcă-românia-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare