Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Chindriş, detalii despre cum a refuzat FCSB! ”Când iubeşti, uiţi de multe lucruri!”

Andrei Chindriş, detalii despre cum a refuzat FCSB! ”Când iubeşti, uiţi de multe lucruri!”

Stranieri

Comentarii

Andrei Chindriş s-a transferat la începutul actualului sezon la Santa Clara, în Portugalia, dar nu a reuşit să se adapteze.

Acum, fostul lui patron de la FC Botoşani, Valeriu Iftime, a recunoscut că l-a sfătuit pe fundaş să aleagă varianta FCSB, unde era dorit de Gigi Becali. Jucătorul avea o ofertă foarte bună din punct de vedere financiar, totuşi, Chindriş a refuzat propunerea roş-albaştrilor. 

Iftime a dezvăluit că fotbalistul ar fi urmat sfatul iubitei sale de a alege varianta din Portugalia, iar din acestă cauză nu a mers la FCSB. 

”Când iubeşti, uiţi de multe lucruri!”

”Lui Chindriş i-am spus să plece la FCSB. I-am zis că are un salariu extraordinar. Era dorit de patron. El nu şi nu, şi nu. În ultima noapte mi-a zis că pleacă în Portugalia. Trebuie să-l sfătuiesc altfel. L-am lăsat în capul lui. Avea o prietenă. Când iubeşti, uiţi de multe lucruri”, a declarat Valeriu Iftime, la Realitatea Sportivă.

Andrei Chindriş a jucat în acest sezon doar un singur meci pentru Santa Clara, în Cupa Portugaliei. Fotbalistul este evaluat la 700.000 de euro.

Afla mai multe despre: chindriş-fcsb-botoşani-portugalia 

viewscnt
Articole similare