Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Chindriş, principala ţintă de transfer la FCSB în această vară. Toate detaliile mutării mult visate de Gigi Becali

Andrei Chindriş, principala ţintă de transfer la FCSB în această vară. Toate detaliile mutării mult visate de Gigi Becali

FCSB

Comentarii

Andrei Chindriş (21 de ani) este fotbalistul pe care Gigi Becali insistă cel mai tare să îl aducă la FCSB în următoarea perioadă de transferuri. Interesul finanţatorului roş-albaştrilor pentru internaţionalul român de tineret datează încă de la finalul anului trecut, dar vicecampioana întâmpină dificultăţi în a-l cumpăra.

În cele două sezoane petrecute până acum la FC Botoşani, Andrei Chindriş a evoluat în 39 de partide şi a înscris un gol. În 2019, fundaşul central a fost coptat şi în lotul naţionalei de tineret, pentru care a jucat de cinci ori. Aceste performanţe l-au adus în atenţia mai multor cluburi, atât din România, cât şi din străinătate. Clubul care a dovedit însă că şi-l doreşte cel mai tare pe Chindriş a fost FCSB.

Chindriş, din vară la FCSB. Toate detaliile transferului mult visat de Gigi Becali

Deşi îl doreşte cu ardoare pe Chindriş, Gigi Becali nu reuşeşte încă să se înţeleagă în privinţa transferului cu finanţatorul celor de la Botoşani, Valeriu Iftime. Mai întâi, Becali a pus pe masă 400 de mii de euro pentru fundaşul în vârstă de 21 de ani, dar şeful moldovenilor nici nu a vrut să audă de această sumă, el solicitând cel puţin 700 de mii de euro. Latifundiarul din Pipera nu a renunţat însă la visul de a-l cumpăra pe Chindriş şi, prin intermediul agentului Florin Vulturar, a anunţat că a mărit oferta în dimineaţa zilei de 13 aprilie: 550 de mii de euro.

În cazul în care Iftime decide să accepte ultima ofertă a lui Becali, Andrei Chindriş va deveni al treilea cel mai scump transfer din istoria Botoşaniului. Pe primul loc se află Michael Ngdaeu, dat la Slavia Praga în schimbul a 1,4 milioane de euro, în timp ce poziţia secundă este împărţită de Olimpiu Moruţan şi Răzvan Oaidă, ambii vânduţi la FCSB pentru 700 de mii de euro.

Rămâne de văzut însă dacă cele două părţi vor ajunge la un numitor comun, deoarece Gigi Becali nu pare dispus să facă multe compromisuri, deranjat fiind de faptul că Iftime întârzie să accepte oferta. Becali pare dispus să dea chiar şi 580 de mii de euro pe Chindriş, dar finanţatorul roş-albaştrilor a declarat că nu exclude să se răzgândească şi să revină la suma de 500 de mii de euro.

FC Botoşani, echipa preferată a lui Becali când vine vorba de transferuri

Gigi Becali vrea să transfere pe bandă rulantă de la FC Botoşani, după ce de-a lungul timpului i-a cumpărat pe Cătălin Golofca, Olimpiu Moruţan, Mihai Roman, Aristidis Soiledis şi Andrei Miron. Golofca şi Roman nu au rezistat însă prea mult în tricoul roş-albastru şi s-au întors în Moldova, atacantul ajungând între timp la CFR Cluj.

Dacă va ajunge la FCSB, Andrei Chindriş ar putea fi din nou coleg în centrul apărării cu Andrei Miron, cel pe care Becali l-a adus liber de contract de la Botoşani, în luna februarie a acestui an. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă are neapărată nevoie de un fundaş central bun, în condiţiile în care şansele să îl piardă pe Bogdan Planic sunt foarte mari.

Deşi mai are contract cu FCSB până în vara lui 2021, stoperul sârb nu se înţelege cu Becali în privinţa reducerii salariului.Mai mult, finanţatorul vicecampioanei României a declarat recent că are o ofertă tentantă pentru Planic din Rusia, dar că nu este dipus să renunţe la el sub 500 de mii de euro.  

  • 800 de mii de euro este suma de transfer la care este cotat Andrei Chindriş pe site-ul transfermarkt.com
  • contractul fundaşului central cu FC Botoşani este valabil până la 30 iunie 2021

 

Afla mai multe despre: chindrisbecalifcsbbotosanitransferliga 1 

viewscnt
Articole similare