Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Chindriş va pleca în străinătate! Anunţul făcut de Valeriu Iftime şi mesajul pentru Gigi Becali

Andrei Chindriş va pleca în străinătate! Anunţul făcut de Valeriu Iftime şi mesajul pentru Gigi Becaligalerie foto

FC Botoșani

Comentarii

Andrei Chindriş (21 de ani) este următorul mare transfer de la FC Botoşani şi ar putea să bată un record istoric. Valeriu Iftime a anunţat clar viitorul tânărului fundaş central.

Gigi Becali poate să îşi ia adio de la Chindriş. Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, a anunţat că fundaşul de la echipa sa nu va mai ajunge la FCSB, chiar dacă este dorit insistent de gruparea "roş-albastră", astfel, atunci când va pleca, Chindriş va pleca direct în străinătate pe modelul unor fotbalişti precum Alexandru Maxim. 

"Nu ştiu dacă FCSB mai este o destinaţie pentru el acum. Nu e un jucător lent, nepriceput, e un jucător cu inteligenţă în joc. Eu cred că este un jucător important în România şi va creşte în continuare", a declarat Iftime la Pro X. 

Cotat în acest moment la 800.000 de euro, Chindriş ar putea fi cel mai scump fotbalist vândut de FC Botoşani. Acest record îi aparţine momentan lui Ngadeu, fundaşul central camerunez a fost vândut în 2017 pentru 1,4 milioane de euro la Slavia Praga. Între timp, Ngadeu a ajuns să joace pentru Gent, în Belgia. 

  • 32 de meciuri a jucat Andrei Chindriş în acest sezon pentru FC Botoşani
  • În 2017 a fost adus fundaşul la Botoşani, de la juniorii lui U Cluj 

Andrei Chindriş, pus la punct de Valeriu Iftime: Am văzut la el o atitudine uşor vedetistă

”Eu am văzut la el o atitudine uşor ”vedetistă”. Nu mai munceşte la fel, nici el nici Dugandzic la fel, care dădea un gol pe meci înainte. Nu regret că nu a plecat, el a avut o cotă bună înainte de a se întrerupe campionatul. Este un copil tânăr, ştie ce are de făcut, a avut ghinion”, a spus Iftime, în exclusivitate pentru Telekom Sport, despre prestaţia jucătorului urmărit de Werder Bremen sau Valencia.

Afla mai multe despre: andrei chindrisbotosani 

viewscnt
Articole similare