Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Chivulete, „mitraliat” după ce n-a dat penalty pentru Astra în meciul cu Dinamo: „Nu vreau să-i mai pronunţ numele. Vreau să-l boicotez”

Andrei Chivulete, „mitraliat” după ce n-a dat penalty pentru Astra în meciul cu Dinamo: „Nu vreau să-i mai pronunţ numele. Vreau să-l boicotez”

Arbitraj

Comentarii

Astra a fost privată de o lovitură de pedeapsă în ultima parte a meciului cu Dinamo, încheiat la egalitate, scor 1-1. Abdoulaye Ba l-a faultat în mod evident pe Azulay în propriul careu, dar Andrei Chivulete a lăsat jocul să continue. Decizia arbitrului bucureştean a stârnit furie în tabăra giurgiuvenilor şi nu numai.

În minutul 79 al partidei din Ştefan cel Mare, Astra a cerut penalty în momentul în care Ba l-a dărâmat în propriul careu pe Shlomi Azulay. Deşi contactul dintre cei doi fotbalişti a fost evident, Andrei Chivulete a fost impasibil şi nu a dictat lovitură de pedeapsă pentru giurgiuveni. Mai mult, centralul bucureştean i-a dat şi cartonaş galben lui Eugean Neagoe, care a protestat vehement de pe marginea terenului.

„Se impunea acordarea unei lovituri de pedeapsă”, a declarat fostul arbitru FIFA, Constantin Zotta, la Telekom Sport.

Bogdan Cosmescu: „E cel mai slab arbitru pe care l-am văzut în Liga 1 în 25 de ani”

Prestaţia lui Chivulete din partida Dinamo - Astra a stârnit o reacţie vehementă şi din partea comentatorului Telekom Sport, Bogdan Cosmescu.

„Îmi propun să nu-i mai pronunţ numele. Vreau să-l boicotez. E cel mai slab arbitru pe care l-am văzut în liga 1 în 25 de ani. Face gafe monumentale. Eu, Bogdan Cosmescu, mă gândesc să-l boicotez. E omeneşte să greşeşti, nu ai VAR. Dar tu greşeşti în mod repetat”, a fost reacţia dură a lui Bogdan Cosmescu, în emisiunea Sport Report, de la Telekom Sport.

Andrei Chivulete e arbitru FIFA

Andrei Chivulete (33 de ani) face parte din corpul arbitrilor de Liga 1 începând cu anul 2010. Luna trecută, centralul bucureştean a primit ecuson FIFA din partea preşedintelui CCA, Kyros Vassaras. Chivulete şi Marian Barbu (32 de ani) le-au luat astfel locul pe lista arbitrilor de alită din România lui Sebastian Colţescu (43 de ani) şi Marius Avram (41 de ani).

Afla mai multe despre: chivulete 

viewscnt
Articole similare