Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ciobanu&Adi Petre, supăraţi după remiza din Bănie: ”I-am dominat la toate capitolele” + ”Toate echipele vor în play-off, dar nu toate pot!”

Andrei Ciobanu&Adi Petre, supăraţi după remiza din Bănie: ”I-am dominat la toate capitolele” + ”Toate echipele vor în play-off, dar nu toate pot!”

Superliga

Comentarii

U Craiova e remizat, pe teren propriu, cu Farul Constanţa, scor final 1-1.

Meci foarte disputat în Bănie. Adi Mutu şi Gheorghe Hagi şi-au împărţit punctele la Craiova.

După meci, Andrei Ciobanu, mijlocaşul Farului, nu a fost mulţumit de remiză.

”Eu zic că am pierdut două puncte. Am practicat un fotbal frumos, am dominat la toate capitolele, noi am fost mai buni, dar am dat peste o Craiova foarte bună acuma seara. Jefte a avut o ocazie foarte bună, păcat că nu a intrat. Echipa a făcut nişte greşeli şi de acolo a pornit totul. Noi ne doream o victorie. Este un început bun de sezon. Următorul meci este important pentru că jucăm acasă.

Nu m-a afectat olimpiada, dar sunt obosit, nu am făcut pregătirea cu echipa şi se vede. Ne prinde bine pauza de la naţională!”, a declarat Ciobanu.

”Am ştiut că marchez. Eram sigur. Meritam mai mult azi”

După meci a vorbit şi Adi Petre, autorul golului marcat de Farul Constanţa.

”Exersez mult la antrenamente loviturile de la 11m. Nu am avut niciun moment în gând că nu înscriu. Am ştiut că marchez. Meritam mai mult oricum azi. Hagi vrea perfecţiunea, se poate mai bine, dar azi suntem mulţumiţi.

Am început bine sezonul, să zic aşa. Jucători mulţi noi. Am luat doar două goluri şi am suferit doar o înfrângere zic eu.

Toate vor în primele 6, dar nu toate pot. Cele mai bune şase echipe deja se vâd. Craiova nu ştiu dacă e acolo. Nu mă interesează. Problema lor. Noi cu siguranţă vom fi în play-off. Jefte e pe acelaşi post cu mine, îl respect mult. Nu am văzut execuţia, dar ştiu ce calităţi are. Azi nu i-a intrat lui, mi-a intrat mie. Data viitoare sper să ne intră la ambii”, a declarat Petre.

Afla mai multe despre: farul constantaandrei ciobanuadi petre 

viewscnt
Articole similare