Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cordea, afectat de criticile lui Gigi Becali: ”Îmi e greu”. Cum încearcă să îi recâştige încrederea patronului

Andrei Cordea, afectat de criticile lui Gigi Becali: ”Îmi e greu”. Cum încearcă să îi recâştige încrederea patronului

FCSB

Comentarii

Echipa bucureşteană FCSB a învins luni, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Sepsi Sf Gheorghe, în ultimul meci al etapei a şaptea din play-off-ul Superligii.

Andrei Cordea, afectat de criticile lui Gigi Becali: ”Îmi e greu”. Cum încearcă să îi recâştige încrederea patronului

Sepsi a avut ocazii în startul primei reprize, dar Târnovanu a intervenit salvator în două rânduri. În minutul 28 FCSB a deschis scorul prin Miculescu, iar cinci minute mai târziu Sorescu l-a driblat pe Niczuly însă a alunecat, i-a pasat apoi lui Miculescu, dar şutul acestuia a fost blocat de portarul oaspeţilor. În minutul 45+2 Niczuly l-a faultat pe Sorescu în careu şi s-a dictat penalti, dar goalkeeperul lui Sepsi a parat şutul lui Radunovic de la punctul cu var.

Bucureştenii au avut o bară în minutul 65, la o lovitură liberă a lui Florinel Coman, iar Sepsi a egalat prin Tudorie, în minutul 67. A fost însă egalitate doar timp de şapte minute, pentru că în minutul 74 Ovidiu Popescu a readus gazdele în avantaj cu un şut din careu, iar Cordea a stabilit scorul final în minutul 79, înscriind din pasa lui Florinel Coman.

Andrei Cordea a prins ”glas” după ce a marcat, ieri, pe Arena Naţională. Fotbalistul a vorbit despre criticile primite din partea lui Gigi Becali şi a dezvăluit că nu i-a fost uşor, dar că plănuieşte să îi recâştige încrederea prin muncă şi ambiţie.

"Da, este normal să fie greu, mi-au trimis şi din familie, apropiaţii...(n.r. criticile la adresa sa). Am rămas o persoană la fel de modestă, muncesc în fiecare zi, ştiu ce am de făcut. Atât cât intru, 5 minute, 10 minute, încerc să-mi fac treaba.

Orice fotbalist are o perioadă în care nu îi iese jocul. Dacă marcam meciurile trecute, când am avut câteva ocazii mari, lucrurile se schimbau. Se întâmplă, este fotbal, am trecut peste şi sunt conştient că pot să fac lucrurile mai bine", a spus Andrei Cordea.

În clasament, FCSB este pe locul 2 în clasament, cu 43 de puncte, la trei puncte de liderul Farul, dar şi la distanţă de patru puncte de echipa de pe locul al treilea, CFR Cluj. Sepsi are 25 de puncte şi e pe ultimul loc al play-off-ului, 6.

Echipele care au evoluat:

FCSB: Târnovanu - Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic - Ov. Popescu, Şut, Olaru - Sorescu, Miculescu (Oct. Popescu 60) , Fl. Coman (I. Cristea 83). ANTRENOR: Elias Charalambous

SEPSI: Niczuly - D. Ciobotariu, Ninaj, M. Bălaşa, Ispas - C. Matei (R. Varga 85), N. Păun (Papa 66), J. Rodriguez (Francisco Junior 85), M. Ştefănescu – Rondon (Tudorie 66), Safranko (A. Nistor 90+2). ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Afla mai multe despre: andrei cordeafcsbgigi becali 

viewscnt
Articole similare