Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Andrei Cordea va pleca la o echipă mare de tot din Europa”. Un fost stelist îi prevede un viitor strălucit noului jucător de la FCSB

”Andrei Cordea va pleca la o echipă mare de tot din Europa”. Un fost stelist îi prevede un viitor strălucit noului jucător de la FCSB

Superliga

Comentarii

Andrei Cordea (22 de ani) a ajuns în această vară la FCSB.

Cordea s-a acomodat rapid la echipa lui Gigi Becali şi după golurile marcate în tricoul lui FCSB a fost convocat, în premieră, la echipa naţională a României. 

Vali Badea, fostul mare atacant al Stelei, îi prevede un viitor strălucit fotbalistului şi cred că acesta, în scurt timp, va ajunge la un club mare din Europa.

”În momentul de faţă Andrei Cordea este cel mai bun jucător din Liga 1. Parcă joacă de 5 ani la FCSB.

Eu îl cunosc de când era copil, de pe vremea când lucram în impresariat cu Sorin Paraschiv.

L-am dus în Italia şi ştim cât de cuminte şi serios este. Cordea cred că va pleca la o echipă mare de tot din Europa!”, a declarat Vali Badea pentru realitateasportiva.net.

  • 600.000 de euro este cota de transfer a lui Andrei Cordea, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com

Tânărul fotbalist a marcat două goluri şi a oferit trei pase decisive în cele 9 meciuri jucate pentru FCSB.  

În cariera sa, Valentin Badea a evoluat pentru Jiul Petroşani, FC Vaslui, FCSB, Panserrakos, FCU Craiova, Poli Iaşi, FC Braşov, Al-Ain, Concordia Chiajna, Farul Constanţa şi UTA Arad, de unde s-a retras în 2013.

Cum a ajuns Cordea la FCSB:

Gigi Becali a explicat, recent, cum a pus ochii pe Cordea. 

"Eu l-am văzut la un singur meci, când a marcat împotriva noastră. M-a impresionat cum a jucat. Statura lui puternică, iute.. şi dribla. Mai dau şi greş, dar el e jucător. Eu îi încerc. 

Cordea o să joace inter dreapta. Poate să joace ce vrea el. Ce este cert.. Tavi Popescu, Coman şi Cordea vor fi 100% în echipă", a declarat Gigi Becali. 

"Elefantul" din camera FCSB? Problema ridicată de Cornel Dinu după evoluţiile oscilante ale lui Vlad: "Are calităţi, dar nu am încredere în asta!" | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbandrei cordeagigi becali 

viewscnt
Articole similare