Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea a marcat primul său gol pentru Craiova şi nici nu se gândeşte la retragere: ”Este prea devreme”

Andrei Cristea a marcat primul său gol pentru Craiova şi nici nu se gândeşte la retragere: ”Este prea devreme”
Comentarii

Atacantul Andrei Cristea (34 de ani) a deschis scorul în partida amicală pe care noua sa echipă, U Craiova, a câştigat-o, duminică, în Antalya, cu scorul de 2-1 (1-0), în faţa formaţiei Adana Demirspor (locul 9, în liga a doua turcă).

Întrebat, la finalul partidei, dacă se simte bine în culorile Craiovei, atacantul a spus: ”Sunt obişnuit în alb-albastru. La Iaşi am jucat la fel, dar trebuie să recunoştem. Craiova este o echipă mare, o echipă adulată cu suporteri fanatici şi trebuie să ne pregătim bine pentru a fi pe placul lor”, a spus Andrei Cristea.

”Sunt în faţa unei provocări imense pentru mine. Este o echipă mare (n.r. - Craiova), vreau să-mi fac datoria pentru această echipă.”

Atacantul de 34 de ani a fost primit foarte bine în sânul echipei şi spune că se înţelege excelent cu noii colegi, pe care în mare parte îi cunoştea deja. ”Cu o parte dintre ei am jucat, o parte dintre ei îi cunosc din timpul campionatului. Limba fotbalului este universală aşa că integrarea mea la această echipă este mai uşoară şi mă bucur că sunt jucători de calitate şi de caracter.”

Nu le promite un număr de goluri fanilor olteni: ”Niciodată în cariera mea nu am promis un număr de goluri, am promis că voi face totul ca echipa mea să câştige şi voi da totul pentru această echipă.”

Atacantul Craiovei consideră că este prea devreme pentru a se gândi la retragere. ”Este prea devreme (n.r. - să se retragă), sunt motivat, mă simt foarte bine din toate punctele de vedere, mulţumesc clubului pentru încrederea pe care mi-a acordat-o.”

Andrei Cristea se afllă în cantonament cu Craiova. Următorul meci al oltenilor va avea loc sâmbătă, cu Vorskla Poltava din Ucraina.

Afla mai multe despre: liga 1craiovaandrei cristea 

viewscnt
Articole similare