Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea a vorbit despre retragerea din activitate: "Dacă mi se oferă posibilitatea să îmi închei cariera la Iaşi, aş fi fericit"

Andrei Cristea a vorbit despre retragerea din activitate: "Dacă mi se oferă posibilitatea să îmi închei cariera la Iaşi, aş fi fericit"

CSM Poli Iași

Comentarii

Atacantul Andrei Cristea, care a intrat în ultimul an de contract cu Poli Iaşi, a mărturisit că îşi doreşte să îşi încheie cariera la gruparea alb-albastră, dar a precizat că acest lucru nu depinde doar de el.

"Mai am contract un an. Voi discuta cu cei de la club şi, dacă mi se va oferi posibilitatea să îmi închei cariera la Iaşi, aş fi cu atât mai fericit. Aş dori foarte mult să rămân la club, dar nu m-am hotărât pe ce latură: cea administrativă sau cea tehnică. Este adevărat că urmez cursurile pentru a deveni antrenor, dar mai am mult de jucat. Cred că aş mai putea să mai joc doi ani pentru că mă simt foarte bine. După aceea voi decide. Voi vedea ce mi se va oferi, ce voi fi decis să fac", a declarat Andrei Cristea, într-un interviu oferit site-ului echipei sale.

În vârstă de 34 de ani, Andrei Cristea joacă la CSM Poli Iaşi din 2016. Până acum, el a înscris 31 de goluri, în 90 de meciuri jucate.

De-a lungul carierei, atacantul, care are nouă selecţii la echipa naţională, a mai jucat la FCM Bacău, Steaua, Pli Timişoara, Dinamo, Karlsruher, FC Braşov, FK Gabala, Salernitana şi Martina Franca.

 

Afla mai multe despre: cristeapoli iasiretragere 

viewscnt
Articole similare