Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea a vorbit despre situaţia critică de la Poli Iaşi: „Nu am o baghetă magică” + Apel către suporteri: „Asta este rugămintea mea”

Andrei Cristea a vorbit despre situaţia critică de la Poli Iaşi: „Nu am o baghetă magică” + Apel către suporteri: „Asta este rugămintea mea”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea a preluat-o pe Poli Iaşi, echipă care se află pe ultimul loc în Liga I şi care este ameninţată serios cu retrogradarea în eşalonul secund.

Cristea a mărturisit că este conştient că va fi greu, dar promite să fac tot posibilul pentru a urca, măcar, pe o poziţie de baraj în viitorul apropiat.
Pentru mine, obiectivul stabilit în momentul de faţă este locul 14. Pentru început  mi-aş dori ca echipa să ajungă pe o poziţie de baraj, după care, în funcţie de ce se va întâmpla vom înerca să-l îmbunătăţim. Nimeni nu are o baghetă magică, dar le garantez suporterilor că prin ceea ce fac împreună cu staff-ul meu lucrurile sunt în progres. Sigur, echipa are nevoie de puncte. Nu vreau să fac spectacol, nu vreau să promit, dar fac tot posibilul cu staff-ul meu şi cu conducerea să scoatem această echipă din situaţia în care se află. Şi sunt convins că o vom face”, a declarat Andrei Cristea în cadrul unei conferinţe de presă.
Dacă nu aş fi crezut în acest obiectiv nu m-aş fi băgat în aceasă luptă. Este un moment greu, dar eu întotdeaua m-am băgat la greu la această echipă, lumea să nu uite acest lucru. Nu am vrut să par ca un laş. A fost decizia clubului şi am sărit în ajutor. Rămâne de văzut dacă vom reuşi sau nu, dar rugămintea mea este ca suporterii să ne inducă aceeaşi energie pozitivă pe care ne-au dat-o de-a lungul anilor”, a concluzionat tânărul antrenor. 
Poli Iaşi se va duela, în etapa cu numărul 25 din Liga I, cu Voluntari. Meciul este programat luni, de la ora 17:30. Înainte de acest duel, Iaşiul ocupă ultima poziţie în clasament, cu doar 16 puncte. Nici adversarii de luni nu stau mai bine în clasament, ilfovenii fiind pe locul 15 în clasament, cu 21 de puncte. 

Afla mai multe despre: poli iasiandrei cristea 

viewscnt
Articole similare