Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, acuzat grav de arbitrul Radu Petrescu. ”Mai bine rămâneai paralizat”

Andrei Cristea, acuzat grav de arbitrul Radu Petrescu. ”Mai bine rămâneai paralizat”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea, care abia a fost demis din funcţia de antrenor al echipei Poli Iaşi, l-ar fi atacat grav pe arbitrul Radu Petrescu, în confruntarea pierdută cu 0-2 de moldoveni în faţa Volunatriului.

Arbitrul Radu Petrescu a scris în raportul întocmit după meciul Poli Iaşi - FC Voluntari că a fost insultat de antrenorul gazdelor, Andrei Cristea.

"Mai bine mureai la operaţie", este fraza consemnată în raportul arbitrului.

"Petrescule, fugi la vestiar, bă, infractorule!", i-a transmis Andrei Cristea lui Petrescu, după meci, conform imaginilor surprinse de camerele TV.

"Am inteles ca arbitrul a scris ca a fost jignit de Andrei Cristea. Cuvintele sunt foarte grele, noi nu le permitem in club. Andrei a spus ca el nu a zis asa ceva. Ma si mira, pentru ca o parte din meci am stat in tribuna. Toti din jurul meu mi-au spus ca nu a spus asa ceva, nu stiu cum si-ar fi putut da seama arbitrul ca Andrei a fost, din grup, cel care l-a jignit.

Arbitrul nu era aplaudat ca la teatru la fiecare decizie luata, din punctul meu de vedere a fost o delegare neinspirata. La ultimul meci de anul trecut, cu Sibiul, au fost multe faze controversate. Cred ca era de evitat delegarea la un meci intre locurile 15 si 16. Nu am de ce sa iau o decizie disciplinara impotriva lui Andrei Cristea, ne vom apara si noi la Comisii", a declarat presedintele lui Poli Iasi, Ciprian Paraschiv, pentru Looksport.

Radu Petrescu a suferit în 2018 o operaţie pe creier pentru îndepărtarea unei tumori.

FC Voluntari a învins-o, luni, în deplasare, cu scorul de 2-0, pe Poli Iaşi, în etapa a XXV-a a Ligii I.

VIDEO | Rezumat Poli Iaşi- FC Voluntari 0-2

Afla mai multe despre: liga 1andrei cristeapoli iaşiradu petrescu 

viewscnt
Articole similare