Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, avertizat de Ioan Andone: „Se înşală dacă el crede că e uşor să fii antrenor!”

Andrei Cristea, avertizat de Ioan Andone: „Se înşală dacă el crede că e uşor să fii antrenor!”

Superliga

Comentarii

Andrei Cristea (36 de ani) îşi începe cariera de antrenor la Poli Iaşi. Bogdan Andone, care are deja o vastă experienţă în antrenorat, îl avertizează pe Cristea că această meserie nu este una uşoara, cum pare, uneori, din exterior.

Eu îl cunosc pe Cristea, era mai tânăr atunci, nu am avut niciodată probleme, că nu face antrenament sau chestii. Eram la Dinamo, avea bătaie mare cu Danciu, era greu să şi joace, dar mi-a dat goluri şi juca. Şi se pregătea ca să joace, dar meseria de antrenor diferă mult. El se înşală dacă el crede că e ceva uşor”, a mărturisit, în direct, la TV Telekom Sport, Andone.



Conducerea Iaşiului a luat o hotărâre surprinzătoare în privinţa antrenorului. Aceştia i-au acordat încredere lui Andrei Cristea, golgeterul moldovenilor din acest sezon, care va ocupa postul de antrenor-jucător. Cristea deţine licenţa A.

Sunt bine în momentul de faţă, sper să ies din carantină şi să dăm drumul la treabă. Avem foarte multe lucruri de pus la punct şi regret foarte tare că nu sunt în vestiar alături de băieţii” a mărturisit Andrei Cristea, pentru Telekom Sport.

El a dezvăluit şi cum a fost convis să accepte acest rol nou: „S-au întâmplat lucrurile pe repede înainte, dar şi situaţia este destul de gravă. În acelaşi timp, dacă nu aveam încredere în lotul de jucători cu siguranţă nu aş fi acceptat. Cel mai important lucru este că eu sunt în funcţia de antrenor şi dacă mă voi gândi că pot ajuta, cu siguranţă o voi face şi ca jucător. În acest moment sunt doar antrenor. Voi analiza foarte bine situaţia, vor mai veni şi alţi jucători noi . Garantez că echipa noastră va ieşi de pe această poziţie şi lucrurile vor fi mult mai bune” a spus Andrei Cristea, care a recunoscut că nu a fost deloc o decizie uşoară pentru el să îmbrace de pe acum haina antrenorului: ”Este o decizie grea, sunt 20 de carieră în spate. Eu mă pun în slujba echipei, a clubului şi aş vrea să ajut din postura de antrenor, din postura de jucător

  • 5 înfrângeri în ultimele 5 etape a înregistrat Poli Iaşi în Liga 1. Moldovenii sunt pe ultimul loc, cu doar 15 puncte acumulate din 21 de etape

Afla mai multe despre: andrei cristea 

viewscnt
Articole similare