Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, cuvinte dure după o nouă înfrângere pentru Poli Iaşi. ”Cei care conduc clubul ar trebui să fie realişti că aceste greşeli care s-au făcut ne costă foarte mult”

Andrei Cristea, cuvinte dure după o nouă înfrângere pentru Poli Iaşi. ”Cei care conduc clubul ar trebui să fie realişti că aceste greşeli care s-au făcut ne costă foarte mult”

Superliga

Comentarii

Poli Iaşi nu a putut să îşi încheie seria slabă şi a rămas fără victorie în 2021. Moldovenii au făcut vizita la Piteşti, pentru a juca cu FC Argeş, dar au fost învinşi cu scorul de 2-1.

”Din punctul meu de vedere, greşelile nu se fac acum, greşelile s-au făcut un pic mai devreme şi cei care conduc clubul ar trebui să fie realişti, că aceste greşeli care s-au făcut ne costă foarte mult, ne costă imagine, ne costă poziţia în clasament şi tot răul care ni se întâmplă acum.

De azi înainte am rugat conducerea clubului să găsească un antrenor, fiindcă eu am acceptat poziţia asta într-un moment foarte greu, într-un moment în care nimeni nu a vrut să vină la echipa noastră. Am făcut un sacrificiu mare, pentru că eram unul dintre golgheterii campionatului, mi-am ieşit din ritm, dar tot sacrificiiul l-am făcut pentru Poli Iaşi”, a declrat Andrei Cristea.

Întrebat despre cum arată viitorul său pe plan personal, fostul internaţional român a dezvăluit că singura lui intenţie este să fie de ajutor echipei.

”O să evaluez un pic situaţia în care mă aflu, fiindcă două luni am încercat să fiu în această postură şi e clar nu o să îmi fie uşor. Voi fi alături de băieţi cu un sfat, cu o vorbă, cu o încurajare.  În momentul când am acceptat această poziţie cu problemele care sunt e clar că m-am sacrificat şi nu ştiu dacă ar fi făcut mulţi acest lucru”, a concluzionat Cristea.

Afla mai multe despre: poli iaşifc argeş 

viewscnt
Articole similare