Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea dezvăluie de ce nu a mai ajuns la FCSB: "Probabil, s-ar fi realizat transferul"

Andrei Cristea dezvăluie de ce nu a mai ajuns la FCSB: "Probabil, s-ar fi realizat transferul"

CSM Poli Iași

Comentarii

Atacantul echipei Poli Iaşi, Andrei Cristea, a lăsat de înţeles, vineri seară, după meciul cu FC Botoşani, că interesul formaţiei FCSB pentru el nu a fost unul concret, de aceea nu a ajuns la vicecampioana Ligii 1 în această vară.

Atacantul în vârstă de 34 de ani, care a jucat la FCSB între 2004 şi 2006, s-a aflat în atenţia clubului lui Gigi Becali în această vară, însă în cele din urmă şi-a prelungit contractul cu Poli Iaşi.

"De ce să îmi pară rău? Dacă aş fi fost dorit şi cei care sunt acolo ar fi fost conştienţi de acest lucru, probabil s-ar fi întâmplat, dar eu vă spun că sunt sub contract cu Iaşiul, mă simt foarte bine aici şi îmi doresc să înscriu foarte multe goluri în acest sezon", a declarat Andrei Cristea, la Telekom Sport.

Formaţia Politehnica Iaşi a învins, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Botoşani, în primul meci al etapei a cincea a Ligii I. Andrei Cristea a înscris ambele goluri ale învingătorilor.

"Suntem bucuroşi pentru această victorie. A fost un moment important, fiind prima victorie. Mă bucur pentru cele două goluri, dar mai mult mă bucur pentru atitudinea băieţilor. Nu este uşor pe acest început de campionat, mie nu mi-a fost simplu, pentru că au plecat mulţi colegi, dar iată că jucătorii care au venit se integrează uşor-uşor. A contat atitudinea lui (n.r. - Flavius Stoican). Le-am spus băieţilor că noi trebuie să avem o reacţie. Am obţinut trei puncte importante.

Sunt două goluri importante. Simţeam că voi înscrie, pentru că îmi plac partidele cu miză. Începutul de campionat mă adoarme un pic şi nu prea mă simt bine", a adăugat Andrei Cristea.

La rândul său, mijlocaşul Laurenţiu Rus a afirmat: "A fost un meci dificil, după o săptămână dificilă. Am intrat foarte bine în prima repriză. În a doua repriză am făcut pasul înapoi, ceea ce ne-a şi costat. În final am obţinut o victorie meritată. Felicitări lui Andrei. Am arătat devotament, ceea ce cred că ne-a lipsit în rundele trecute. Sunt trei puncte meritate.

A contat foarte mult tot ce s-a întâmplat în această săptămână. Încet-încet, ne punem la punct şi din punct de vedere fizic. Trebuie să muncim foarte mult la antrenamente şi să respectăm ceea ce ne spune Flavius".

Afla mai multe despre: cristeafcsbiasi 

viewscnt
Articole similare