Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea după remiza cu CFR: ”Normal că nu sunt mulţumit când nu joc”. Ce spune despre şansele Craiovei la titlu

Andrei Cristea după remiza cu CFR: ”Normal că nu sunt mulţumit când nu joc”. Ce spune despre şansele Craiovei la titlu
Comentarii

U Craiova şi CFR Cluj s-au anulat reciproc în partida directă disputată pe Ion Oblemenco. A fost un 0-0 într-un duel care avantajează FCSB şi scoate practic din lupta pentru titlu formaţia lui Devis Mangia.

Atacantul oltenilor, Andrei Cristea crede că rezultatul a fost unul echitabil: ”La cum s-a desfăşurat această partidă este un rezultat echitabil. Ei au avut şi o zi în plus de odihnă şi eram conştienţi că dacă nu vom marca repede, partida va fi şi mai grea. A fost genul de meci în care nimeni nu a prea riscat. Au jucători cu experienţă şi s-au închis foarte bine. Noi am încercat, dar rezultatul cred că este unul echitabil. De mâine ne gândim la Viitorul şi la meciul cu ei. Noi nu am vorbit de titlu, dar noi ca echipă trebuie să o luăm pas cu pas. Avem nevoie de încredere şi cred că se vor mai pierde puncte cu siguranţă” a mărturisit fostul golgheter al Iaşiului, pentru Telekom Sport.

”Nu sunt mulţumit că nu joc întotdeauna, dar am învăţat că niciodată nu e bine să cedezi în fotbal. La antrenamente dau totul şi îmi aştept şansa” a explicat Andrei Cristea pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeacraiova 

viewscnt
Articole similare