Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea după victoria de la Ovidiu: ”Suntem băieţi de mare caracter! Chiar dacă suntem plătiţi individual”

Andrei Cristea după victoria de la Ovidiu: ”Suntem băieţi de mare caracter! Chiar dacă suntem plătiţi individual”

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat deplasarea de la Ovidiu, scor 2-1. La final, Andrei Cristea a vorbit despre acest succes al echipei sale.

”Este victoria echipei, o victorie frumoasă, o victorie mare. Aveam nevoie de acest succes, pentru că ne-am întors îngânduraţi la această partidă, fiindcă întotdeauna am avut ghinion împotriva lor.

Suntem băieţi cu mare caracter, am reuşit să lăsăm toate problemele la vestiar, să ne concentrăm doar pe partea sportivă. Suntem profesionişti, chiar dacă suntem plătiţi individual şi preferenţial.

Mă simt foarte bine, a fost o decizie a clubului pe care eu am acceptat-o, într-un moment greu în care foarte puţină lume ar fi acceptat. M-am pus în slujba acestui club, am demonstrat caracterul pe care îl am, vreau să fac acest lucru în continuare. Nu voi lăsa acest club la greu şi la vară vom vedea ce va fi” a spus Andrei Cristea, fost jucător emblematic şi antrenor principal al grupării din Copou.

 Poli Iaşi a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-1, echipa FC Viitorul, într-un meci restanţă din etapa a XXIV-a a Ligii I. Au marcat: Tsoumou ’82 / Djuranovic ’51, Calcan ‘86

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare