Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea e încântat de colaborarea cu Devis Mangia: ”Sunt obişnuit cu metodele sale de antrenament”

Andrei Cristea e încântat de colaborarea cu Devis Mangia: ”Sunt obişnuit cu metodele sale de antrenament”
Comentarii

Proaspăt transferat în această iarnă la Universitatea Craiova, Andrei Cristea (34 de ani) spune că este obişnuit cu metodele de lucru ale antrenorului italian, Devis Mangia.

6 goluri a marcat Andrei Cristea în prima parte a campionatului pentru Politehnica Iaşi. În ultimele patru sezoane, vârful renăscut în culorile echipei moldave a punctat de 37 de ori, iar acum a prins pe final de carieră, şansa de a se lupta din nou pentru titlul de campion al României.

În cantonamentul desfăşurat în Antalya sub comanda lui Devis Mangia, Cristea a marcat şi a lăsat o impresie bună în partidele amicale: ”Suntem mulţumiţi, a fost un cantonament util, o perioadă de antrenamente foarte bune care ne vor ajuta în campionat” mărturiseşte fostul golgheter de la Iaşi, care susţine că a fost foarte bine primit în Oltenia şi că este încântat să lucreze cu Mangia: ”M-au primit foarte bine colegii şi mister. Sunt obişnuit cu metodele de antrenament pentru că am mai fost antrenat de italieni şi mi-aş dori să fiu în formă maximă când începe campionatul”.

Primul meci la Craiova nu va fi unul facil pentru Cristea şi noii săi coechipieri. Universitatea dă piept cu Viitorul: ”Avem meci foarte tare, la Viitorul, avem meci cu CFR, meci la Steaua şi toate sunt dificile. Trebuie să fim concentraţi pentru prima partidă pentru că acel rezultat va conta foarte mult” spune Andrei Cristea.

Craiova a jucat două amicale vineri cu Ferencvaros: ”La rivalitate nu cred că s-a mai gândit cineva. A fost un meci amical şi până la urmă s-a terminat cu bine. Mă bucur că l-am reîntâlnit pe Lukas Bole, un fost coleg de-am meu de la Iaşi, un jucător foarte bun căruia îi urez multă baftă” a mai spus Andrei Cristea. 

Afla mai multe despre: andrei cristeau craiova 

viewscnt
Articole similare