Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea este noul antrenor al formaţiei Poli Iaşi. Prima reacţie din tabăra grupării din Copou: ”Era antrenorul din teren!” EXCLUSIV

Andrei Cristea este noul antrenor al formaţiei Poli Iaşi. Prima reacţie din tabăra grupării din Copou: ”Era antrenorul din teren!” EXCLUSIV

CSM Poli Iași

Comentarii

Andrei Cristea, golgeterul moldovenilor din acest sezon, va ocupa postul de antrenor-jucător

Daniel Pancu nu mai este antrenorul Iaşiului, iar gruparea moldavă l-a ales pe Andrei Cristea să continuie munca fostului tehnician al Rapidului.

”Jucătorul reprezentativ al echipei noastre în ultimii ani va conduce colectivul tehnic al grupării din Copou” anunţă Poli Iaşi pe site-ul său oficial.

 ”Andrei era antrenorul de pe gazon, deci care juca. Este un jucător reprezentativ, exponenţial pentru Iaşi. Andrei este foarte iubit in iaşi, are un mare atu, cunoaşte vestiarul. E greu să coordonezi o echipă fiind pe gazon 90 de minute. Este un risc mare pe care mi-l asum, dar în acelaşi timp privesc şi cu mare încredere. Eu sunt o persoană care dă credit tinerilor şi sunt foarte, foarte încrezător că vom obţine rezultatele de care avem nevoie ca să ne îndeplinim obiectivele. Cristea nu are nicio implicaţie în plecarea lui Pancu, eu vă pot confirma. Legat de acel conflict, eu vreau să-mi asum vina pentru acel conflict, pentru că a fost o lipsă de comunicare şi poate preşedintele areo vină în acel conflict şi chiar nu vreau să se interpreteze în aşa fel. Daniel a avut toată susţinerea mea, nu a existat un plan B, când crezi în obiectivele tale nu văd de ce ţi-ai face un plan de rezervă” a spus Ciprian Paraschiv pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iaşi 

viewscnt
Articole similare