Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, fericit la golul 100 în Liga I: ”Vom reveni şi mai puternici după pauza de iarnă”. Ce i-a transmis lui Alexandru Tudor

Andrei Cristea, fericit la golul 100 în Liga I: ”Vom reveni şi mai puternici după pauza de iarnă”. Ce i-a transmis lui Alexandru Tudor

CSM Poli Iași

Comentarii

Poli Iaşi a câştigat cu 6-3 meciul cu Concordia Chiajna, iar Andrei Cristea a fost unul dintre eroii oaspeţilor. A marcat două goluri, a atins borna de 100 de reuşite în Liga I, iar la final a ţinut să-l felicite pe Alexandru Tudor, aflat la ultimul meci din cariera de arbitru.

Căpitanul ieşenilor e mulţumit de evoluţia echipei sale în partida de la Chiajna şi anunţă că Iaşiul va arăta mai bine în 2019.

Trebuie să câştigăm acum acasă cu Voluntari, apoi ne vom linişti, avem timp de calcule. Urmează perioada de pauză şi după revenire vom arăta şi mai bine. A fost un meci greu acum, un meci de luptă. Vreau să-l felicit pe Alexandru Tudor, un arbitru fantastic, a fost un exemplu pentru noi. Ne-a dat mereu un sfat chiar şi când eram nervoşi pe el. Îi urez mult succes în următoarea sa carieră.

El şi Cristi Balaj au fost cei mai mari arbitri pe care i-am avut eu în carieră”, a spus Andrei Cristea, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: cristeapoli iasi,  

viewscnt
Articole similare