Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea, frustrat de seria de înfrângeri împotriva Viitorului. Ce spune despre echipa lui Hagi

Andrei Cristea, frustrat de seria de înfrângeri împotriva Viitorului. Ce spune despre echipa lui Hagi

CSM Poli Iași

Comentarii

După înfrângerea de vineri, de la Iaşi, Poli a ajuns la şase înfrângeri consecutive cu Viitorul Constanţa. Căpitanul ieşenilor, Andrei Cristea, nu este mulţumit de faptul că echipa condusă de el de pe teren nu a reuşit să câştige, într-un final, cu constănţenii.

"E clar că suntem supăraţi după această înfrângere. Ne-am dorit să trecem peste acest complex, uitaţi că nu am reuşit. De ceva vreme nu reuşim să câştigăm în faţa Viitorului. Am jucat de la egal la egal, mi-a plăcut foarte mult ceea ce am reuşit în repriza a doua, dar până la urmă rezultatul de pe tabelă este cel care contează şi din păcate trebuie să ne adunăm şi să ne concentrăm mai mult pentru partida viitoare", a declarat Andrei Cristea la flash interviu, imediat după terminarea meciului. 

Atacantul ajuns la 34 de ani a avut numai cuvinte de laudă pentru echipa condusă de Gică Hagi, chiar dacă rezultatul a fost unul negativ. "O echipă frumoasă, o echipă cu caracter, care seamănă cu fostul mare fotbalist Hagi. Se vede clar că este o echipă care ştie ce vrea". 

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasiviitorulliga 1frustrarehagilaude 

viewscnt
Articole similare