Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Cristea şi-a pus cenuşă în cap: "Vreau să-mi cer scuze public faţă de Radu Petrescu! Nici eu nu m-am recunoscut". Anunţ despre viitorul său: "Mă voi evalua să văd din ce postură mai pot ajuta clubul"

Andrei Cristea şi-a pus cenuşă în cap: "Vreau să-mi cer scuze public faţă de Radu Petrescu! Nici eu nu m-am recunoscut". Anunţ despre viitorul său: "Mă voi evalua să văd din ce postură mai pot ajuta clubul"

CSM Poli Iași

Comentarii

Andrei Cristea (36 de ani), încă antrenorul lui Poli Iaşi, a venit la conferinţa de presă dinaintea meciului de campionat cu FC Argeş şi şi-a cerut scuze public faţă de Radu Petrescu, arbitrul de la partida cu FC Voluntari (0-2), căruia i-a adus acuzaţii grave şi l-a jignit. Cristea a spus că, şi pentru el, au fost momente în care nu s-a recunoscut!

Cristea a anunţat că meciul cu FC Argeş e ultima partidă la care participă din funcţia de antrenor principal la Poli Iaşi şi a dezvăluit că s-a sacrificat pentru echipă atunci când a acceptat această postură, fiind încă jucător în activitate. Unul dintre cei mai importanţi oameni din istoria recentă a clubului Poli Iaşi a spus că în perioada următoare se va evalua pentru a vedea din postură mai poate ajuta echipa.

"Este ultima partidă la care particip în calitate de antrenor. A fost o decizie grea pentru mine, mai grea a fost în momentul în care am acceptta. M-am sacrificat, m-am expus, într-un moment foarte, foarte dificil, într-un moment în care nimeni nu a acceptat să vină ca antrenor. Urmează o perioadă importantă pentru mine, în care voi încerca să mă evaluez şi să văd din ce postură aş putea să ajut acest club", a spus Andrei Cristea.

Legat de incidentul cu Radu Petrescu, Andrei Cristea a spus: "Mi-a fost foarte greu să lucrez şi să obţin ceea ce mi-am dorit. Tocmai de aceea, probabil, am avut şi momente în care am cedat. Au fost momente în care nici eu nu m-am recunoscut, din anumite puncte de vedere. Tocmai de aceea aş vrea să-mi cer public scuze faţă de Radu Petrescu şi faţă de opinia publică, pentru că am avut nişte reacţii pe care nu trebuia să le am şi despre care eu vă garantez că nu se vor mai întâmpla", a mai spus Cristea.



Andrei Cristea a jucat 898 de minute în 14 meciuri la Poli Iaşi în acest sezon, timp în care a marcat de şapte ori şi a livrat două pase de gol.

Afla mai multe despre: andrei cristeapoli iasiconferintascuzeradu petrescu 

viewscnt
Articole similare