Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Dumiter a ajuns deja la baza pregătire a FCSB-ului. Gigi Becali: "Eu cred că va rezista la echipă". Cine va fi titular în atacul roş-albaştrilor

Andrei Dumiter a ajuns deja la baza pregătire a FCSB-ului. Gigi Becali: "Eu cred că va rezista la echipă". Cine va fi titular în atacul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

Andrei Dumiter a semnat cu FCSB şi a ajuns la baza de pregătire a roş-albaştrilor, cu o zi înaintea partidei cu Şahtior Karagandy, din turul doi preliminar al Conference League.

"Titular va fi cine merită. Pe Ondrasek o să-l verificăm şi pe el încă vreo 2-3 jocuri, să vedem cât putem. Că nu putem aşa... Îl verificăm câte o repriză, dacă nu, asta e. De aia l-am luat pe Dumiter. Şi el o să intre. Eu cred că ăsta (n.r. - Dumiter) o să reziste. Nu mai iau niciodată jucători decât dacă îi văd eu în campionatul intern.

Adică, pe Ondrasek îl iau dacă îl văd că a jucat şase luni, un an la Gaz Metan Mediaş sau la Iaşi sau la Rapid. Nu de la Rapid, că ăia nu dau. Altfel, nu mai iau jucători. Pe Dumiter l-am văzut. I-am făcut contract lui Dumiter pe doi ani plus trei. Nu mai fac contracte, aşa, pe cinci ani, ca să mă încarc, doar doi plus trei", a precizat Becali la Pro X.

Dumiter a semnat cu FCSB

În iunie, Dumiter a afirmat că-şi doreşte să rămână la echipa din Sfântu Gheorghe, deşi avea o propunere superioară de la FCSB. Conducătorii lui Sepsi au insistat ca el să plece, dar atacantul s-a temut să facă pasul: "Dumiter, îmi pare rău de el, că a avut toată susţinerea noastră, a tuturor celor din club, a staff-ului tehnic, a conducătorilor, a mea personală.  L-am sfătuit să facă pasul către FCSB, dar din păcate nu am reuşit să-l convingem. A fost decizia lui, este un jucător matur şi i-am respectat decizia", a spus Cornel Şfaiţer, pentru Telekom Sport.

În cele din urmă, Dumiter a fost transferat de FCSB. 

  • 10.000 de euro pe lună salariu şi 350.000 de euro, dar şi 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Dumiter de la FCSB au fost cifrele mutării vârfului, în urmă cu o lună.
  • 9 meciuri, un gol şi două pase de gol a strâns Andrei Dumiter pentru Sepsi în sezonul trecut
  • 100.000 de euro este cota de piaţă a lui Dumiter în acest moment, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare