Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Dumiter l-a refuzat pe Gigi Becali: „Îmi pare rău pentru încurcătura creată”

Andrei Dumiter l-a refuzat pe Gigi Becali: „Îmi pare rău pentru încurcătura creată”

Superliga

Comentarii

Andrei Dumiter (22 de ani) a refuzat oferta lui Gigi Becali şi rămâne la Sepsi!

UPDATE | Andrei Dumiter a refuzat oferta celor de la FCSB. Jucătorul a anunţat că doreşte să rămână la Sepsi Sf. Gheorghe

Ce a declarat Dumiter:

„Am decis să rămân la Sepsi! Îmi pare rău pentru toată încurcătura creată, îmi cer scuze şi celor de la FCSB, domnului Gigi Becali, şi celor de la Sepsi. Am hotărât că, în acest moment, pentru cariera mea e mai bine să continui la Sepsi. Am vorbit cu oamenii de la Sf. Gheorghe, ştiu că şi ei erau puţin supăraţi pentru că se puseseră de acord cu domnul Becali, dar m-au înţeles.

Sunt în vacanţă acum, sunt câteva zile în Bulgaria să mă relaxez. Apoi mă apuc de treabă la Sepsi şi vreau să avem rezultate şi mai bune decât sezonul precedent. Vedem în următoarea perioadă de transferuri ce se mai întâmplă”,
a spus Dumiter, pentru Fanatik.


Jucătorul dorit de FCSB nu mai răspunde la telefon: „Dintr-o dată s-a rupt totul! Nu ştiu ce s-a întâmplat”

După ce a bătut palma cu Andrei Cordea şi cu Alexandru Creţu, patronul FCSB-ului şi-a dorit să îl transfere pe Andrei Dumiter.
Gigi Becali a făcut ofertă de 350 de mii de euro pentru jucător.
Iniţial lucrurile au decurs bine, însă jucătorul pare să fi fost influenţat de agentul său, Cătălin Sărmăşan care nu ar fi de acord cu un transfer la FCSB.

Florin Vulturar a fost implicat şi el în discuţiile cu Sepsi şi a dat detalii despre situaţia lui Dumiter.

  • 100.000 euro e cota pe transfermarkt a lui Dumiter

„Eu am intermediat şi transferul lui Dumiter. Hai să vă zic care a fost situaţia. Sepsi nu a vrut să se despartă de el până nu aveau înlocuitor, voia un jucător din Portugalia.

De trei săptămâni am discutat cu cei de la Sespi şi în urmă cu câteva zile am ajuns la un acord între cluburi. S-au făcut actele, iar băiatul m-a căutat printr-un coleg de la Sepsi şi mi-a spus că ar dori să-l ajut, că el nu mai are contract cu niciun agent.

„E o problemă destul de complexă. Nu ştiu cum se poate debloca, jucătorul nu răspunde la telefon”

S-au făcut actele şi m-a sunat ca să-mi spună că are totuşi un agent. I-am zis că nu e nicio problemă, dar nu ştiu unde s-a ajuns de aici... Nu pot să-mi dau seama.

Fotbalistul era încântat de toate condiţiile, era foarte fericit că pleacă la FCSB, a fost de acord cu totul. Dar dintr-o dată s-a rupt totul! E o problemă destul de complexă. Nu ştiu cum se poate debloca, jucătorul nu răspunde la telefon”
, a spus Florin Vulturar la Pro X.

  • 10.000 de euro vrea Gigi Becali să-i facă salariu la Dumiter la FCSB

Afla mai multe despre: andrei dumiterfcsbflorin vulturar 

viewscnt
Articole similare