Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Dumiter, mesaj pentru Toni Petrea după ce a marcat în partida cu Universitatea Craiova! ”Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul!”

Andrei Dumiter, mesaj pentru Toni Petrea după ce a marcat în partida cu Universitatea Craiova! ”Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul!”

FCSB

Comentarii

FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-2 (2-1), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XVII-a a campionatului naţional, în care gazdele au condus cu 1-0 şi bucureştenii au marcat ultimul gol în minutul 90+1.

Jucătorul echipei FCSB, Andrei Dumiter, a declarat, duminică seară, după meciul cu Universitatea Craiova, scor 3-2, că speră să aibă şansa de a fi titular permanent la echipa bucureşteană.

”Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul!”

“Mă bucur că am reuşit să câştigăm acest meci până la urmă, ne dă speranţe pentru viitor. M-am pregătit, am tras de mine, am aşteptat, mi-a venit rândul, am înscris. Sper să prind tricoul şi să nu-i mai dau drumul. Sper să joc, aşa am zis şi data trecută, dar după aia nu am jucat trei meciuri. Orice jucător are şanse. Eu mă antrenez cât pot de bine şi sper să îmi vină şansele în viitorul apropiat”, a spus Dumiter pentru posturile care transmit Liga 1.

Andrei Cordea, omul care a a adus cele 3 puncte FCSB-ului după ce a fost introdus în repriza secundă, a declarat că şi-a luat revanşa, după ocaziile neconcretizate în ultimele meciuri. 

”Mi-am luat revanşa astăzi, mă bucur că am marcat şi am câştigat. Nu e vorba despre armă secretă, am intrat la pauză, şi Vali Gheorghe e un jucător foarte bun. Oricât am juca, trebuie să ne facem treaba. A fost un meci nebun, un meci foarte frumos, cu multe goluri, suporterii au avut ce vedea. Mă bucur că am câştigat.

FCSB a avut un avantaj imens anul trecut înainte să intre în play-off, se va juca şi acum până la final. Sperăm că o vom ţine aşa până în decembrie şi să intrăm cu capul sus în play-off”, a declarat Andrei Cordea, la finalul meciului. 

După această victorie, FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 37 de puncte, după 17 etape jucate, fiind la 5 puncte în spatele liderului CFR Cluj, care are un meci mai puţin jucat. 

Afla mai multe despre: fcsb-universitatea craiova-dumiter-cordea 

viewscnt
Articole similare