Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan are parte de toată susţinerea în Bănie: „Are un potenţial extraordinar” + Cum explică oltenii perioada de secetă a atacantului: „Asta l-a dezorientat”

Andrei Ivan are parte de toată susţinerea în Bănie: „Are un potenţial extraordinar” + Cum explică oltenii perioada de secetă a atacantului: „Asta l-a dezorientat”

Superliga

Comentarii

Andrei Ivan (24 de ani) a marcat al treilea gol în ultimele patru etape, pentru Universitatea Craiova. Atacantul dă semne că a reînceput să se simtă bine, din nou, în Bănie.

Golul marcat aseară în poarta lui Dinamo, reprezintă al 9-lea gol marcat de atacant, în poarta lui Dinamo, care a devenit victima preferată a lui Ivan din Liga I.

În Bănie, atacantul este foarte apreciat şi oamenii de acolo au încredere în potenţialul lui Ivan, în ciuda faptului că a avut o perioadă de secetă. Managerul general al Universităţii, Marcel Popescu a mărturist, în direct, la PRO X: „Aveam nevoie de el. Ieri a făcut o partidă foarte bună Andrei. Aveam nevoie de mai multe ieşiri de genul acesta. Ivan devine pe zi ce trece jucătorul pe care îl ştiam. El a fost într-o criză morală, a fost dezorientat, nu se regăsea, ba în dreapta, ba în stânga, ba titular, ba rezerva.. Andrei are un potenţial extraordinar. Mă bucur fantastic pentru el!”.
Jucătorul este unul dintre pariurile conducerii. Vândut pe bani mulţi în vara lui 2017, la Krasnodar, pe trei milioane de euro, el s-a întors în Bănie în vara anului trecut, după ce mai jucase împrumut la Rapid Viena.

Andrei Ivan, chinuit de o problemă medicală

Fostul internaţional român susţine că ultimele luni au fost grele pentru el. Andrei Ivan susţine că o problemă medicală i-a dat mari bătăi de cap şi i-a afectat grav forma de joc. În acelaşi timp, jucătorul Craiovei susţine că a tras de el, pentru a nu-i dezamăgi pe suporteri, însă n-a putut să-şi ajute prea mult echipa:
Trei luni de zile m-am simţit foarte rău, am avut întins foarte rău tendonul pubian şi nu am putut să joc, ci doar să mă antrenez. Din dorinţa de a arăta mai multe suporterilor şi celor care m-au criticat... dar sunt bine acum, mi-am revenit şi sper să am un an foarte bun la Universitatea. În curând va fi această revenire. Nici azi (n.r. marţi seară, cu Sepsi) nu am făcut un meci rău, am intrat foarte bine şi sunt mulţumit. Trebuie să ne adaptăm la tot ce se întâmplă şi să ne batem pentru titlu”, a declarat Andrei Ivan.

Universitatea Craiova este pe locul 3 în clasamentul din Liga I, cu 43 de puncte.

 

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare