Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, ca Ribery ;) Cu ce s-a răsfăţat românul, la câteva zile după ce starul lui Bayern a dat 1.200 de euro pe un antricot îmbrăcat în aur

Andrei Ivan, ca Ribery ;) Cu ce s-a răsfăţat românul, la câteva zile după ce starul lui Bayern a dat 1.200 de euro pe un antricot îmbrăcat în aur
Comentarii

Atacantul echipei Rapid Viena, Andrei Ivan, a urmat modelul marilor fotbalişti şi a mers la celebrul restaurant Nusr-Et din Dubai.

Aflat în vacanţă în cel mai mare oraş din Emiratele Arabe Unite, internaţionalul român a profitat de ocazie şi i-a făcut o vizită mult îndrăgitului Salt Bae, vizitat tot mai des, în ultima vreme, de cei mai cunoscuţi fotbalişti ai planetei. Ivan a servit o friptură de miel, după el a anunţat pe reţelele de socializare.

"Mulţumesc pentru miel", a notat fotbalistul care a împlinit recent 22 de ani, pe pagina sa de Facebook.

Restaurantul în care a mers Andrei Ivan este frecventat de fotbalişti precum Cristiano Ronaldo, Leo Messi, Paul Pogba, Robert Lewandowski sau Franck Ribery.

De altfel, mijlocaşul lui Bayern Munchen a făcut înconjurul reţelelor de socializare, după ce, în urmă cu câteva zile, a apărut într-un filmuleţ în care a fost servit cu un antricot îmbrăcat în aur, care l-a costat 1.200 de euro. Friptura i-a fost pregătită de celebrul Nusret Gokce, zis şi Salt Bae, devenit faimos pentru mesele sale extravagante. Comentariile pe reţelele de socializare la adresa francezului au fost ironice sau dure, iar el a replicat de o manieră incredibilă.

"Aş vrea să punem punctul pe i la startul lui 2019. Să începem cu invidioşii şi cu haterii care, cu siguranţă că s-au născut din cauza unui prezervativ rupt. Să vă f*** mamele, bunicile şi tot arborele genealogic. Nu vă datorez nimic, succesul meu este cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor apropiaţi", a scris Frank Ribery pe o reţea de socializare.

 

 

Afla mai multe despre: ivanriberysalt bae 

viewscnt
Articole similare