Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan chiar ia lecţii de "deutsch". Cum a fost surprins atacantul într-o fotografie postată de Rapid Viena pe Instagram

Andrei Ivan chiar ia lecţii de "deutsch". Cum a fost surprins atacantul într-o fotografie postată de Rapid Viena pe Instagramgalerie foto
Comentarii

Andrei Ivan a stârnit hohote de râs, săptămâna trecută, când, la interviuri, a combinat limba română cu cea engleză. Atacantul lui Rapid Viena a declarat că ia şi lecţii de "deutsch".

Cu doar două zile înaintea meciului retur cu FCSB, Rapid Viena a postat pe contul de Instagram o fotografie în care Andrei Ivan şi alţi doi fotbalişti se află la cursurile de limbă germană.

"Normal că sunt fericit pentru că am învins. Ar fi o premieră pentru mine să joc în grupele Europa League. Am vorbit cu coach. I-am zis cum o să joace FCSB, cu centrări din partea stângă, aşa a venit şi golul: centrare Stan, gol Gnohere. Contează că after... după i-am blocat. Am învăţat puţin limba, fac ore de deutsch. Spre să învăţ cât mai repede" , declara Andrei Ivan după meciul de săptămâna trecută cu FCSB.

Afla mai multe despre: andrei ivanstangnoherefcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare