Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan după calificarea echipei sale în grupe: "La pauză n-am crezut că mai putem reveni!"

Andrei Ivan după calificarea echipei sale în grupe: "La pauză n-am crezut că mai putem reveni!"

UEFA Europa League

Comentarii

Andrei Ivan a avut două ocazii mari de gol pe Arena Naţională în partida cu FCSB. Fostul atacant al Craiovei a fost titular şi a trimis o dată mingea în bară, după o acţiune în care l-a driblat foarte uşor pe Planici, cel mai bun fundaş al echipei lui Dică. El a declarat că la pauza meciului cu FCSB nu a crezut că Rapid Viena poate înscrie şi poate obţine calificarea în grupele Ligii Europa.

La finalul partidei, la microfonul Pro X, Ivan a recunoscut că îi pare rău că echipele din România au ieşit din Cupele Europene şi s-a arătat extrem de surprins că CFR Cluj a pierdut ambele meciuri cu Dudelange: "Nu mă aşteptam să-mi zici că CFR a pierdut. Am crezut că mi-ai zis că au câştigat cu 3-0 :) Îmi pare rău pentru ei şi pentru FCSB." a spus Ivan.

Atacantul de la Rapid Viena speră ca el şi colegii săi vor face meciuri bune în grupele Europa League şi le-a mulţumit pentru sprijin fanilor şi coechipierilor săi: "N-a fost deloc uşor, dar contează că revenit, am marcat şi ne-am calificat. A fost o pauză grea, am crezut că nu vom reveni niciodată. Am fost foarte nervos că am ratat, dar colegii mei mi-au ridicat moralul şi sunt bucuros că ne-am calificat", a declarat Ivan la Pro X. "Sper să facem meciuri bune în grupe. Colegii mei mi-au ridicat mereu moralul şi le mulţumesc. M-au primit foarte bine, în special antrenorul. Vreau să le mulţumesc şi fanilor care au venit alături de noi, au contat enorm" a mai spus atacantul în vârstă de 21 de ani.  

Afla mai multe despre: andrei ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare