Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, nerăbdător să evolueze sub bagheta lui Victor Piţurcă: "Sunt bucuros că a venit la Craiova şi sper să câştigăm trofee"

Andrei Ivan, nerăbdător să evolueze sub bagheta lui Victor Piţurcă: "Sunt bucuros că a venit la Craiova şi sper să câştigăm trofee"

Fotbal

Comentarii

"U" Craiova şi FCSB se întâlnesc duminică, 15 septembrie, de la ora 21, pe "Ion Oblemenco", în derby-ul etapei a IX-a din Liga l. La conferinţa de presă premergătoare partidei cu roş-albaştrii, au fost prezenţi cei mai noi jucători ai echipei.

Pe ultima sută de metri, managerul general al oltenilor, Victor Piţurcă, a reuşit să-i aducă la Craiova pe Andrei Ivan, Alexandru Măţel şi sârbul Uros Cosic. Cei trei jucători au fost prezenţi, astăzi, la conferinţa de presă dinainte meciului cu FCSB. Chiar dacă nu a jucat foarte mult în ultimul timp, fiind ignorat de ruşii de la Krasnodar, Andrei Ivan este încrezător în forţele sale şi este nerăbdător să lucreze cu Victor Piţurcă.

"Nu am lucrat niciodată cu domnul Piţurcă. Sunt bucuros că a venit la Craiova şi sperăm să câştigăm trofee. Nu simt nicio presiune, am jucat meciuri importante şi la Rapid Viena, în Europa League. Toată lumea ştie ce înseamnă un derby cu FCSB. Sunt bine, m-am pregătit foarte bine şi la Krasnodar, chiar dacă nu am jucat", a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare