Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, pregătit de returul cu FCSB: "Jobul meu e să marchez. Sper să o fac cât mai mult şi să îmi fac echipa fericită"

Andrei Ivan, pregătit de returul cu FCSB: "Jobul meu e să marchez. Sper să o fac cât mai mult şi să îmi fac echipa fericită"

UEFA Europa League

Comentarii

Atacantul echipei Rapid Viena, Andrei Ivan, a mărturisit că este pregătit pentru returul cu FCSB, din play-off-ul Europa League, şi precizat că nu se teme de modul în care va fi primit de fanii vicecampioanei României.

"Spectatorii nu joacă, joacă decât 11 jucători în teren", a fost mesajul lui Andrei Ivan.

După ce a înscris trei goluri în primele două partide jucate pentru Rapid Viena, pentru Ivan au urmat şapte meciuri fără gol. Atacantul în vârstă de 21 de ani îşi doreşte să înscrie din nou pentru echipa austriacă pe Arena Naţională.

"Normal că sunt pregătit. De ce am mai venit la Bucureşti, dacă nu eram pregătit? Suntem motivaţi foarte bine şi sperăm să ne calificăm în grupele Europa League. Nu ne-am gândit deja la calificare, trebuie să facem un emci mare mâine şi să ne calificăm mai departe. Asta contează pentru noi. Normal că la fiecare meci (n.r. - antrenorul) aşteaptă să înscriu. Sper să o fac în fiecare meci şi să îmi fac echipa fericită. Sunt motivat la fiecare meci să marchez, ăsta e jobul meu şi sper să o fac cât mai mult.

Meciurile cu Steaua şi cu Dinamo mereu au avut o miză mai mare pentru mine. Mai ales acum, că joc la Rapid Viena, jucăm un meci de Europa League şi sperăm să ne calificăm", a adăugat Ivan.

Returul dintre FCSB şi Rapid Viena este programat joi, de la 21:30, pe Arena Naţională. În tur, echipa austriacă s-a impus cu scorul de 3-1.

 

Afla mai multe despre: ivanfcsbrapid viena 

viewscnt
Articole similare