Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, resemnat! Atacantul a explicat de ce nu joacă în Rusia: "Acum e foarte dificil!" Cum explică faptul că alţi români se descurcă bine în acelaşi campionat

Andrei Ivan, resemnat! Atacantul a explicat de ce nu joacă în Rusia: "Acum e foarte dificil!" Cum explică faptul că alţi români se descurcă bine în acelaşi campionat

Echipa națională

Comentarii

Convocat la selecţionata U21 a României pentru partidele cu Anglia U21 şi echipa U23 a celor de la Wolverhampton, Andrei Ivan a vorbit despre situaţia sa de la FK Krasnodar, acolo unde a prins doar 19 minute în campionat, în acest sezon.

Ivan spune că ar fi putut să revină la Craiova în iarnă, dar a rămas la Krasnodar în speranţa că titularul din atac, înternaţionalul rus Fedor Smolov, se va transfera la o altă echipă, având informaţii în acest sens. Totuşi, Smolov a rămas la echipă, iar acum Andrei Ivan pare resemnat cu ideea că va prinde extrem de greu primul 11.

Fostul atacant al Craiovei spune că ceilalţi români care joacă constant în Rusia au această şansă pentru că evoluează la echipe "mai modeste" decât cea la care este el legitimat.

"Nu ştiu cum să explic situaţia de acolo... Unde joc, joacă doar 13 jucători acolo tot sezonul. Nu ştiu ce să fac să joc. Fac antrenamente foarte bine, depun mult efort, dar sper să încep să joc [...].



Trebuia să revin în inarnă la Craiova, dar m-am gândit că dacă aş fi venit aici nu făceam un pas înainte. M-am gândit să rămân acolo. Am înţeles că trebuia să plece Smolov, acum nu a mai plecat, a rămas acolo şi e foarte dificil să joc! Sper să o bată Craiova pe CFR acasă şi să se încurce Steaua!

Ei (n.r. românii care joacă în Rusia) sunt la nişte echipe mai modeste, nu ca FC Krasnodar... Vă daţi seama
", a declarat Andrei Ivan.

 

Afla mai multe despre: andrei ivankrasnodarnationalatineren 

viewscnt
Articole similare