Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan rupe tăcerea! Adevărul despre oferta de la Galatasaray: ”Asta vreau”

Andrei Ivan rupe tăcerea! Adevărul despre oferta de la Galatasaray: ”Asta vreau”
Comentarii

În urma victoriei cu CS Mioveni, în care a marcat de patru ori, Andrei Ivan a vorbit despre o posibilă plecare la Galatasaray.

După ce s-a scris că Galatasaray s-ar fi interesat de serviciile sale, Andrei Ivan a reuşit să facă unul dintre cele mai bune meciuri din carieră, marcând de patru ori împotriva lui CS Mioveni.

Atacantul Craiovei şi-a dublat numărul de goluri din campionat, de la patru la opt, şi a devenit golgheterul oltenilor, după ce l-a întrecut pe Markovic, care are şase reuşite în Liga 1.

Ivan a jucat impecabil împotriva echipei lui Pelici, iar prestaţia sa doar a alimentat zvonurile cum că olteanul ar putea pleca la Galatasaray, alături de Moruţan şi Cicâldău.

El şi Petrila ar fi pe lista turcilor, însă, după prestaţia de sâmbătă seara, s-a vorbit că Ivan ar fi acum favoritul lui Terim, deşi este cu patru ani mai bătrân decât fotbalistul CFR-ului.

Andrei Ivan rupe tăcerea!

Însă, chiar dacă Galata este interesată, jucătorul Universităţii nu vrea să plece! După victoria cu Mioveni, Ivan a declarat că oferta este falsă şi că oricum nu se gândea la o plecare, vrând să se lupte la titlu cu Craiova.

Nu este adevărată oferta de la Galata, dar sper să joc bine şi să mă bat la titlu cu Unviersitatea. Momentan nu mă gândesc la nicio plecare, vreau să rămân la Universitatea, să câştig un trofeu şi vom vedea ce va fi”, a declarat Andrei Ivan.

Ivan, crescut de Universitatea Craiova,a  revenit în Bănie după două transferuri ratat, la Krasnodar şi Rapid Viena. Atacantul a reuşit să însumeze 175 de meciuri pentru olteni, în care a marcat 38 de goluri şi a oferit 21 de pase decisive.

Afla mai multe despre: andrei ivanuniversitatea craiovagalatasarayivan galata 

viewscnt
Articole similare