Experiențe împreună.
You are here:

Andrei Ivan semnează contractul vieţii. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă. Românul va fi coleg cu un atacant de clasă mondială

Andrei Ivan semnează contractul vieţii. Un club uriaş din Europa a pus banii pe masă. Românul va fi coleg cu un atacant de clasă mondială
Comentarii

Deşi a fost unul dintre jucătorii remarcaţi la Campionatul European de tineret din această vară, Andrei Ivan traversează o perioadă dificilă şi nu-şi găseşte loc în echipa celor de la FC Krasnodar.

FC Krasnodar a produs marea surpriză în turul al treilea al preliminariilor Ligii Campionilor. Ruşii au eliminat-o pe FC Porto, însă speranţele echipei s-au năruit în play-off. FC Krasnodar a fost umilită în prima manşă de Olympiacos, scor 4-0, iar acum se pregăteşte pentru grupele Europa League.

Din păcate, Andrei Ivan nu face parte din calculele antrenorului şi nu prinde nici măcar banca de rezerve. Astfel, atacantul român este în căutarea unei noi echipe. După ce, în sezonul trecut, a fost cedat la Rapid Viena, acum, fanatik.ro scrie că FC Krasnodar îl va împrumuta pe Ivan la Brescia, unde va fi coleg în atac cu marele Mario Balotelli.

Clubul din Serie A va plăti 150 de mii de euro pentru a-l avea pe român în acest sezon, iar dacă vor vrea să-l cumpere definitiv, în vara anului următor, italienii vor fi nevoiţi să plătească 850 de mii de euro. Ivan va avea şi un salariu mare în Italia: 350 de mii de euro va câştiga atancatul de 22 de ani.

  • 1 milion de euro este cota lui Andrei Ivan pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Becali l-a vrut pe Ivan la FCSB. Transferul nebun pregătit de roş-albaştri

În vara acestui an, înainte de Campionatul European de tineret, Gigi Becali l-a dorit insistent pe Andrei Ivan şi chiar a făcut o ofertă pentru atacantul român. 750 de mii de euro a oferit patronul celor de la FCSB pentru Ivan, însă oficialii lui FC Krasnodar au refuzat din start oferta. După mai multe încercări, Becali s-a lovit doar de refuzuri din partea ruşilor şi a renunşat, până la urmă, la transferul lui Ivan.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul