Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Marc anunţă dezastrul: ”Suntem deja în Liga a doua! Nu mai am la ce să sper. Am venit liber, vreau să plec liber!”

Andrei Marc anunţă dezastrul: ”Suntem deja în Liga a doua! Nu mai am la ce să sper. Am venit liber, vreau să plec liber!”

Concordia Chiajna

Comentarii

FC Voluntari a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (1-0), formaţia Concordia Chiajna, în ultimul meci al etapei a X-a a play-out-ului Ligii I. Concordia a deschis scorul în secunda 28, prin Grădinaru, dar a primit două goluri în final, înscrise de Tudorie '84 şi 90+1.

Andrei Marc, unul dintre cei mai constanţi jucători ai formaţiei antrenate de Adrian Falub era resemnat la finalul partidei. El i-a mărturisit reporterului Telekom Sport, Eduard Zelgin, că echipa sa nu mai are nicio şansă să se salveze de la retrogradare, ba chiar anunţă că îşi doreşte să plece de la Chiajna liber de contract.

”Am înscris repede, meciul mergea foarte bine pentru noi, am avut câteva şanse la faze fixe, am avut şi prin Bawab, au avut şi ei, trebuie să recunoaştem, prin Tudorie şi alte două, trei ocazii... A fost un meci plăcut.

Din păcate, finalul de meci ne-a prins nepregătiţi şi am pierdut meciul.

Din ce am înţeles, penalti a fost. Nu ştiu la golul doi... Nu am văzut reluarea şi eram pe bancă. Din ce spun colegii mei, a fost fault, din ce spun ceilalţi, nu a fost.

După această înfrângere s-au cam redus şansele. Eu personal cred că în mare proporţie suntem în liga a doua. Nu ştiu dacă ceilalţi colegi ai mei, antrenorii sau conducătorii, dacă mai speră. Eu personal, nu. Cred că asta a fost.

Nu pot să critic pe nimeni. Principalii vinovaţi sunt jucătorii, cei care au fost în tur şi cei care au fost acum, şi antrenorii care au fost şi cei de acum. Toată lumea. Principalii vinovaţi suntem noi.

Nu voi rămmâne sub nicio formă. Chiar dacă mai am un an de contract, sper să ajung la o înţelegere cu conducerea clubului. Şi, cum am venit liber, vreau să plec liber.

Cred că mă voi duce la Piatra Neamţ până pe 1 august şi îmi voi închide telefonul” a declarat fundaşul Concordiei Chiajna după eşecul de la Voluntari.

Marc (26 de ani) a jucat 31 de meciuri în acest sezon pentru Chiajna şi a marcat 5 goluri. El are o cotă de piaţă de 450 de mii de euro.


 

Afla mai multe despre: andrei marc 

viewscnt
Articole similare