Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Marc s-a supărat şi a vrut să plece de la Chiajna: ”A fost o mică dispută!” De ce s-a enervat

Andrei Marc s-a supărat şi a vrut să plece de la Chiajna: ”A fost o mică dispută!” De ce s-a enervat

Superliga

Comentarii

Andrei Marc ar fi făcut scandal şi ar fi cerut să plece de la Concordia Chiajna, deoarece era ţinut pe bancă. Fundaşul de 25 de ani nu neagă conflictul, dar spune că a fost o discuţie ce trebuie să rămână în interiorul clubului.

Andrei Marc n-a fost folosit în ultimele două meciuri şi fundaşul de 25 de ani ar fi cerut rezilierea contractului: ”Nu pot să spun că am fost supărat. A fost o mică dispută care rămâne la noi în club, nu contează mai mult”, spune fundaşul Concordiei Chiajna.

Marc mai are o nemulţumire, faptul că echipa sa n-a mai câştigat un meci de pe data de 7 octombrie 2018, când o învinge cu 1-0 pe FCSB. În această etapă, Chiajna a făcut 0-0 cu FC Botoşani. Marc spune că echipa sa are nevoie de mai multă calitate de la mijloc în sus:

”De la victoria contra Stelei la Voluntari nu am mai câştigat, dar ce pot să fac eu? Eu, ca fundaş, trebuie să încerc să fac zero la noi şi să ajutăm echipa să înscrie. Sper că vor veni şi golurile. Mai au nevoie şi jucătorii cum e Moussa, cum e Marius să aibă puţin ritm şi cu siguranţă vor marca multe goluri”, a mai spus Marc.

Afla mai multe despre: andrei marcchiajna 

viewscnt
Articole similare