Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Nicolescu, mulţumit de cantonamentul lui Dinamo! "Mai avem patru transferuri de făcut". Echipa lui Zeljko Kopic a încheiat pregătirea fără victorie

Andrei Nicolescu, mulţumit de cantonamentul lui Dinamo! "Mai avem patru transferuri de făcut". Echipa lui Zeljko Kopic a încheiat pregătirea fără victorie

Dinamo București

Comentarii

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo este mulţumit de cantonamentul efectuat de jucătorii echipei sale sub comanda lui Zeljko Kopic.

Dinamoviştii au avut două meciuri în acest stagiu de pregătire din Antalya, un egal împotriva celor de la Genclerbirligi, scor 1-1 şi o înfrângere dură împotriva celor de la Charleloi, echipă din prima ligă belgiană, scor 6-2.

(n.r. îngrijorat?) "După 30 de minute dintr-o repriză, da. Pentru alea 30 de minute e greu de găsit o explicaţie.

Sunt mult mai multe lucruri pozitive, nu doar unul, a fost un cantonament foarte reuşit din punct de vedere al pregătirii, al unor concluzii pe care Mister le a tras, ceea ce e mult mai important decât orice altceva şi în zilele următoare o să vedeţi care sunt concluziile lui." a declarat Andrei Nicolescu.

Andrei Nicolescu, despre transferurile care urmează la Dinamo

Despre transferurile care urmează la Dinamo, Nicolescu recunoaşte că ar fi dorit să aiba cel puţin doi jucători noi în cantonamentul din Antalya.

"Eu am spus că îi doresc 2 transferuri în cantonament cel puţin, n-am reuşit decât unul. Tot asta v-am spus, că noi avem 3-4 ţinte, dar care sunt la un nivel, şi cu care e foarte, foarte greu să negociem pentru perioada asta de început de ianuarie. Noi mai avem cel puţin 3 sau 4 transferuri de făcut, suntem în negocieri, discuţii, toate depind de detalii.

(n.r. despre noul mental coach) Cred că rezultatele lui se vor vedea luna viitoare sau începând cu luna viitoare, de abia acum şi-a făcut şi el temele, i-a luat pe fiecare în parte, e greu să se vadă rezultate imediat. 

La viaţă 100% sunt treziţi, pentru că din punct de vedere fizic am văzut şi eu parametrii la care s-a lucrat, nu e o problemă, e o chestiune de mental. 

(n.r. dacă Zeljko Kopic este cea mai bună variantă) Haideţi să ne lămurim, eu am fost convins din momentul în care am făcut alegerea." a mai spus Nicolescu. 

Afla mai multe despre: andrei nicolescudinamozeljko kopicantalyaturcia 

viewscnt
Articole similare